-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 10

Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir toliau neklumpa – nušluotas Utenos „Juventus“

Šalies vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“ iškovojo ketvirtąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse. Šeštadienį vakare Marcelo Nicolos auklėtiniai nesunkiai 100:77 (25:17, 24:12, 25:19, 26:29) palaužė Utenos „Juventus“.
Rolandas Alijevas (33) ir Deividas Gailius
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Praėjusio sezono bronziniams prizininkai jokių šansų neturėjo jau iki pertraukos. Solidžiai tris pirmus kėlinukus sužaidę vilniečiai tapo LKL vienvaldžiais lyderiais.

Kita kol kas be pralaimėjimų šalies čempionate žygiuojanti komanda yra Kauno „Žalgiris“. Šalies čempionai savo rungtynes žais sekmadienį.

„Juventus“ krepšininkams pirmosios keturios rungtynių minutės klostėsi košmariškai. „Lietuvos rytas“ pradėjo rungtynes spurtu 13:3 ir greitai susikrovė solidų pranašumą.

Deividas Gailius per 4 pirmąsias rungtynių su „Juventus“ minutes pelnė daugiau taškų, nei per trejas pirmąsias čempionato rungtynes – 6. Iki susitikimo su uteniškiais Europos vicečempionas į „Dzūkijos“, „Pieno žvaigždžių“, „Lietkabelio“ krepšį įmetė 5 taškus.

Šeimininkai didelio pasipriešinimo iš uteniškių nesulaukė ir jau 23-ąją minutę komandas skyrė net 30 taškų praraja (61:31).

Dviženklį taškų skaičių Vilniaus komandoje surinko bent septyni krepšininkai.

Abi ekipos šioms rungtynėms surinkti dvylikos žaidėjų. Vilniečiams dėl traumų nepadėjo Artūras Gudaitis ir Žygimantas Janavičius, o Utenos komandoje dėl sveikatos problemų nežaidė Saulius Kulvietis ir Edgaras Stanionis. 

„Lietuvos rytas”: N.Laprovittola 17 taškų, D.Gailius 14, M.Lukauskis, K.Lavrinovičius ir J.Jucikas po 11, G.Orelikas ir A.Kavaliauskas (7 atk. kam.) po 10.

„Juventus”: E.Želionis 13, P.Petrilevičius 11, A.Urbutis 10, E.Dimša 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius