Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vadovų tyla glumina Martyną Gecevičių

Kai pernai Vilniaus „Lietuvos rytas“ baigė LKL sezoną, klubo vadovai iškart susitiko su Martynu Gecevičiumi. Jie pranešė, kad nori persirašyti sutartį ir dar kitus metus matyti snaiperį sostinės klube. Dabar M.Gecevičius tik gūžčioja pečiais. Jo sutartis baigėsi, nuo sezono pabaigos praėjo beveik savaitė, o iš „Lietuvos ryto“ vadovų lūpų – nė žodžio.
Trakų rajone – prabangus LKL sezono uždarymas
Trakų rajone – prabangus LKL sezono uždarymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Niekas su manimi nekalba. Žiniasklaidoje skaičiau, kad jie lyg ir nori man siūlyti sutartį, bet niekas su manimi nesusisiekė ir nieko nesiūlė“, – po LKL sezono uždarymo ceremonijos 24sek.lt teigė M.Gecevičius.

Vienas „Lietuvos ryto“ lyderių kiek sunerimo, kai vos tik pasibaigus sezonui vilniečiai pranešė apie sutartį su labai panašaus plano žaidėju Mariumi Runkausku.

Ar tai – M.Gecevičiaus pamaina?

„Gal dėl to su manimi ir nekalba, – spėliojo M.Gecevičius. – Visko gali būti, kad jis vietoj manęs. Tokia mintis buvo. Na, bet jie moka pinigus ir užsakinėja muziką. Toks verslas.“

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Martynas Gecevičius
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Martynas Gecevičius

27 metų 193 cm ūgio gynėjas atvirauja – jo manymu, jei būtų norėjęs, „Lietuvos rytas“ jau būtų pateikęs pasiūlymą.

„Nežinau. Būtų norėję pasiūlyti, būtų pasiūlę. Bet čia – tik mano nuomonė“, – kiek pesimistiškai kalbėjo Lietuvos rinktinės kandidatas.

M.Gecevičius neslepia, jog norėtų žaisti Lietuvoje. Vis dėlto užsidarius „Lietuvos ryto“ durims tėvynėje jam gali būti per ankšta.

„Aš svarstau visus pasiūlymus. Bet mano norai ne daug ką lemia. Būtų malonu gauti pasiūlymą, bet ne aš sprendžiu, – pasakojo M.Gecevičius. – Namie visada geriau. Tiesa, nebūčiau labai prieš išvažiuoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius