Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 05 /20:43

„Žalgiris“ neturėjo vargo Alytuje, Robertas Javtokas surengė tritaškių šou

Svarbią pergalę Eurolygoje praėjusią savaitę Belgrade iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai neatsipalaidavo ir vietiniame fronte. Pirmadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai nesunkiai svečiuose 94:61 (31:12, 23:8, 19:26, 21:15) sutriuškino Alytaus „Dzūkijos“ komandą, o rungtynių didvyriu tapo du tritaškius mačo pabaigoje pataikęs Robertas Javtokas.

Jau nuo pirmųjų minučių šių rungtynių nugalėtojas klausimų nekėlė.

Dvikovos pradžioje svečiai surengė tikrą „Dzūkijos“ krepšio šturmą ir po pirmųjų dešimties minučių turėjo milžinišką 19 taškų persvarą – 31:12.

Įpusėjus dvikovai, „Žalgiris“ turėjo 34 taškų pranašumą, tad antroji rungtynių pusė tebuvo formalumas. Apsukų „Žalgiris“ nemažino ir po pertraukėlės. Kauniečiai dar labiau pagerino gynybą ir toliau nesunkiai rinko taškus.

Pačioje rungtynių pabaigoje žiūrovų nuotaikas praskaidrino nebent Roberto Javtoko individualus šou. „Žalgirio“ aukštaūgis nustebino pataikydamas du tritaškius.

VIDEO: Istorinė akimirka: R.Javtokas pirmą kartą pataikė du tritaškius

Pastarąjį kartą iš trijų taškų zonos LKL pirmenybėse „centras“ buvo pataikęs praėjusių metų gegužę, o iš viso iki šio mačo šalies pirmenybėse buvo įmetęs tik 11 tritaškių.

Tai buvo jau tryliktoji kauniečių pergalė LKL pirmenybėse. Su vos vienu pralaimėjimu „Žalgiris“ žengia lyderio pozicijoje. „Dzūkija“ su 4 pergalėmis ir 10 pralaimėjimų su Kėdainių „Nevėžiu“ dalijasi 8-9 vietas.

„Dzūkija“: Gediminas Navickas 14, Alejandro Hernandezas 11, Karolis Guščikas 9.

„Žalgiris“: Paulius Jankūnas 17, Kevinas Pangosas 15, Brockas Motumas ir Robertas Javtokas po 14.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius