Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 28

„Žalgiris“ Olivier Hanlaną paliko Kaune

Kauno „Žalgirio“ legionierius Olivier Hanlanas namuose prie televizoriaus ekrano stebėjo antrąsias LKL finalo serijos rungtynes. Šarūnas Jasikevičius net neišsivežė kanadiečio į Klaipėdą. Su netektimis antrąsias finalo rungtynes pasitiko ir Klaipėdos „Neptūnas“.
Oliveris Hanlanas
Oliveris Hanlanas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

O.Hanlanas praleido ir pirmąsias tarpusavio serijos rungtynes. Paklaustas, koks gynėjo likimas finale, Š.Jasikevičius neatviravo: „Negaliu atsakyti į šį klausimą“.

Kitaip nei Martynas Sajus, kuris grįžus į rikiuotę Robertui Javtokui nebepatenka į „Žalgirio“ dvyliktuką, O.Hanlanas net nebuvo su komanda Klaipėdoje.

Anksčiau Š.Jasikevičius yra užsiminęs apie 23 metų gynėjo pastangų stoką. O.Hanlanas trenerio sprendimu nepadeda „Žalgiriui“ nuo antrųjų LKL pusfinalio rungtynių su Utenos „Juventus“.

„Jei žaidėjas nesužaidžia net keleto iš eilės rungtynių ir prastai treniruojasi, turime ieškoti kitų variantų. Ir žaidėjai tai turi suprasti“, – tada sakė Š.Jasikevičius.

„Jis sirguliuoja. Prieš išvažiuojant pastatėme lašelinę. Kadangi nelabai aišku, kas ten jam yra. Jei galbūt gripas, paprasčiausiai geriau tokioje situacijoje aplink komandą nebūti“, – situaciją po antrųjų rungtynių Klaipėdoje paaiškino Š.Jasikevičius.

O.Hanlanas praėjusią vasarą su „Žalgiriu“ sudarė sutartį pagal formulę „1+1“. Tai reiškia, kad klubas vasarą spręs, ar pasilikti krepšininką sudėtyje ir kitam sezonui.

O.Hanlanas šį sezoną „Žalgiryje“ uždirbs maždaug 165 tūkst. eurų.

Sezono viduryje kanadietis buvo įsibėgėjęs ir tapo vienu „Žalgiriu“ lyderių, bet nuo Eurolygos „Top 16“ varžybų krepšininko žaidimo kokybė gerokai krito.

Savų problemų turi ir „Neptūnas“. Traumą finalo serijos pradžioje patyręs Arnas Butkevičius taip pat nebuvo su komanda. Baiminamasi, kad serija šiam krepšininkui baigta.

Pirmajame mače susižeidė ir „Neptūno“ aukštaūgis Jerai Grantas, tačiau amerikietis apšilinėjo kartu su komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius