-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 07

Juodas „Neptūno“ vakaras: iššvaistė 23 taškų persvarą ir krito Prienuose

Klaipėdos „Neptūnas“ (8-15) pirmoje rungtynių pusėje turėjo net 23 taškų persvarą, tačiau ją ne tik iššvaistė, bet dar ir patyrė pralaimėjimą. Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse svečiuose 66:72 (28:10, 18:15, 13:28, 7:19) nusileido Prienų „CBet“ (8-15) klubui.
Tomas Gaidamavičius
Tomas Gaidamavičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Uostamiesčio klubas nuostabiai pradėjo susitikimą ir dar neįpusėjus pirmam ketvirčiui jau turėjo dviženklį pranašumą (16:6). Ties tuo „Neptūnas“ nesustojo ir dar kėlinio pabaigoje pasiekė ir 20 taškų persvarą (28:8).

Situacija nesikeitė ir antrajame kėlinyje, kurio metu klaipėdiečiai kelis sykius buvo įgiję 23 taškų pranašumą ir per ilgąją pertrauką pirmavo 46:25.

Tačiau antroje rungtynių pusėje viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Egidijaus Dimšos ir snaiperių tempiami prieniškiai neturėjo problemų rinkdami taškus ir per 10 minučių panaikino beveik visą turėtą deficitą – 53:59.

Netruko „CBet“ ir galutinai pasivyti varžovus – dar neįpusėjus ketvirtajam kėliniui Dominykas Domarkas tritaškiu išlygino santykį (62:62).

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Dominykas Domarkas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Dominykas Domarkas

„Neptūnas“ ypač strigo puolime ir net aštuonias minutes nepataikė metimų iš žaidimo, o kai Žygimantas Janavičius tą galiausiai padarė likus 16 sekundžių, išsigelbėti klaipėdiečiams nebeliko laiko – „CBet“ tuo metu jau pirmavo 69:64.

Bendrai per antrąją rungtynių pusę „CBet“ varžovams leido įmesti vos 20 taškų, kai per pirmuosius du kėlinius į savo krepšį praleido daugiau nei dvigubai daugiau – 46.

Trečiojo kėlinio pabaigoje pataikęs dvitaškį su Norberto Gigos pražanga, traumą patyrė „CBet“ kapitonas E.Dimša. Kol kas nėra aišku, kokio rimtumo trauma tai yra.

Pats E.Dimša ir tapo naudingiausiu komandos žaidėju – centras pelnė 13 taškų ir atkovojo 9 kamuolius.

Po šios dvikovos „CBet“ ir „Neptūno“ komandos yra surinkusios po lygiai pergalių – aštuonias.

„CBet“: Egidijus Dimša 13 (9 atk. kam.), Dominykas Domarkas 12 (0/6 dvit., 4/5 trit.), Ignas Sargiūnas 11, Mindaugas Sušinskas 10.

„Neptūnas“: Matas Jogėla 14, Benas Griciūnas 10 (8 atk. kam.), Evaldas Šaulys, Simas Galdikas ir Džiugas Slavinskas po 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius