Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 09

„76ers“ treneris paaiškino, kodėl atleido Igną Brazdeikį

Igno Brazdeikio karjeros etapas Filadelfijoje užtruko vos 14 dienų. Paskutinę mainų lango dieną į „Philadelphia 76ers“ iškeistas Kanados pilietybę turintis lietuvis ketvirtadienį buvo atleistas, o dabar paaiškėjo to priežastis.
Doco Riverso treniruojama „Philadelphia 76ers“ komanda atleido Igną Brazdeikį
Doco Riverso treniruojama „Philadelphia 76ers“ komanda atleido Igną Brazdeikį / „Scanpix“ nuotr.

„Sixers“ šį sezoną yra vieni NBA favoritų. Su 35 pergalėmis ir 16 pralaimėjimų jie yra viena geriausių Rytų konferencijos komandų ir lenktyniauja dėl pirmosios vietos su „Brooklyn Nets“ krepšininkais.

Tarp visų NBA klubų geresnius rezultatus demonstruoja vos trys ekipos – „Utah Jazz“ (39-13), „Phoenix Suns“ (36-15) ir „Nets“ (36-16).

Bet „76ers“ vadovai vis dar nemano, kad jų komanda yra pasiekusi geriausią savo versiją bei žvalgosi į laisvųjų agentų rinką.

Penktadienis, t.y. šiandien, yra paskutinė diena, kai NBA klubai gali pildytis žaidėjais iš kontraktų neturinčių krepšininkų sąrašo, bet tam, kad Filadelfija galėtų tą padaryti, jiems reikėjo laisvos vietos sudėtyje.

Tai ir nulėmė I.Brazdeikio atleidimą – prieš dvi savaites mainų būdu iš „New York Knicks“ gautas puolėjas paprasčiausiai buvo paaukotas vardan galimo komandos sustiprinimo.

„Norime turėti galimybę pasikviesti dar vieną krepšininką. Visada to norėjau. Kai treniravau „Clippers“, visada pasilikdavome vieną ar dvi sudėties vietas, į kurias galėtume pasikviesti žaidėjus, kurie galbūt pravers mums ateityje. Lankstumas visada yra gerai“, – aiškino Filadelfijos klubo strategas Docas Riversas.

Anot „Sixers Wire“ portalo, „76ers“ labiausiai gali dairytis į papildymą vidurio puolėjo pozicijoje, kurioje šiuo metu turi tik du žaidėjus – komandos lyderį Joelį Embiidą ir Dwightą Howardą.

Tiesa, D.Riverso teigimu, net jei nepavyks rasti papildymo, tai jo mažiau laimingu dėl turimos komandos nepadarys.

„Man nesvarbu, pasipildysime kažkuo ar ne. Būsiu laimingas, jei kažką pridėsime, bet būsiu laimingas ir tikrai ramiai miegosiu naktimis, jei ir nepasipildysime. Pažiūrėsime, kaip bus“, – teigė specialistas.

I.Brazdeikis „76ers“ ekipoje spėjo sužaisti vos vienerias rungtynes, kuriose per aštuonias minutes išmetė tris metimus, bet taškų nepelnė.

„Knicks“ komandoje per beveik du sezonus I.Brazdeikis žaidė vos 13 rungtynių, kuriose ant parketo praleido 60 minučių ir įmetė 19 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius