Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 31

Išvien su M.Jordanu: D.Sabonis investavo į įspūdingo populiarumo startuolį

Domantas Sabonis per keturis sezonus, įskaitant ir dabartinį, uždirbs net 77,5 mln. JAV dolerių, o savo uždarbį jaunoji NBA žvaigždė iš Lietuvos stengiasi panaudoti racionaliai. Pranešama, kad „Indiana Pacers“ lyderis su kitomis lygos žvaigždėmis investavo į „Dapper Labs“ startuolį, kuris krepšininkų tarpe išpopuliarėjo įkūręs „NBA Top Shot“ platformą.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„Dapper Labs“ pranešė, kad sulaukė 305 mln. dolerių vertės naujų investicijų, kurias atliko ir itin žymūs krepšininkai bei kitų sričių atstovai.

Be D.Sabonio, į startuolį pinigus investavo ir NBA legenda Michaelas Jordanas, taip pat dabartiniai lygos žaidėjai Kevinas Durantas, Klay Thompsonas, Khrisas Middletonas, Nikola Vučevičius, Andre Iguodala, Kyle'as Lowry ir kiti.

Be krepšininkų, „Dapper Labs“ pritraukė investicijų ir iš aktorių Ashtono Kutcherio bei Willo Smitho, atlikėjų Shawno Mendeso ir 2 Chainz bei kitų garsenybių.

„Dapper Labs“ krepšininkų dėmesį patraukė po to, kai 2020 m. spalį kartu su NBA ir lygos žaidėjų asociacija atidarė platformą „NBA Top Shot“.

Tai – skaitmeninių lygos kolekcinių prekių platforma, kurioje įsigyti ranka neapčiuopiamus, bet vertingus epizodus gali kiekvienas.

Į „NBA Top Shot“ platformą keliama vis daugiau NBA žaidėjų epizodų, o kai kurie iš jų parduodami už įspūdingas sumas. Pavyzdžiui, vienas LeBrono Jameso epizodas kainavo net 71,5 tūkst. JAV dolerių.

Manoma, kad ši platforma populiarumu gali aplenkti net ir realias kolekcines NBA korteles, kurias daugelį metų pirkdavo ir parduodavo kolekcionieriai.

Kaip skelbia „NBA Top Shot“, vos per penkis mėnesius jos apyvarta viršijo 500 mln. JAV dolerių sumą.

„Dapper Labs“ rinkoje yra žinoma ir dėl daugiau projektų – populiariausio pasaulio kriptožaidimo „CryptoKitties“ ir „Flow“ platformos įkūrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius