Metų keliautojų apdovanojimai: Metų maisto kelionių guru
1
Liutauras Čeprackas
už tolimųjų rytų virtuvės atgimimą čia pat, Vilniaus senamiestyje, tikro ramen restorane “Ramen ir pagaliukai” bei vienintelį Lietuvoje kulinarinį loftą “Gastronomika”, kuris atitinka pasaulinius “fine dining” standartus.
Balsų: 62 /
16%
Balsų: 62 /
16%
2
Urtė Mikelevičiūtė
už iš įvairių Europos vyndarystės regionų atsivežtą patirtį ir vyno mėgėjų mokymą, kaip ragauti, suprasti ir derinti vyną tinklaraštyje dervynas.lt, naujos “Čiop Čiop” kulinarijos ir renginių studijos atidarymą bei vištienos restoraną “Peri Peri”.
Balsų: 99 /
25%
Balsų: 99 /
25%
3
Jogaila Morkūnas
už keliones beieškant geriausio restorano pasaulyje ir išrastą naują kelionių rūšį - kulturizmą (kulinarinį turizmą).
Balsų: 26 /
7%
Balsų: 26 /
7%
4
Nida Degutienė
už Lietuvoje įžiebtą meilę Izraelio maistui knygoje “Izrealio skoniai” ir iš jos pasklidusius receptus lietuvių namuose.
Balsų: 67 /
17%
Balsų: 67 /
17%
5
Alfas Ivanauskas
už maisto žurnalistikos žygdarbius ir kulinarines keliones Baltijos šalyse, kurios nugulė į knygą “99 Places of Taste in the Baltics".
Kelionių įspūdžių konferencija „Atostogų Guru“ pernai pirmą kartą sukvietė visus kelionių entuziastus į vieną vietą, kur visą dieną buvo dalijamasi nesuvaidintais kelionių įspūdžiais. Šiemet kovo 5 d. renginys vėl lauks visų keliautojų ir atostogautojų Vilniuje, „Vilnius Tech Park“. Skaitykite daugiau...