Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Piramidės“ varžybose atkaklios kovos ir nesėkmingas bandymas pakilti į TOP 5

Piramidės varžybose atkaklios kovos ir nesėkmingas bandymas pakilti į TOP 5 Penktoji žiemos savaitė baigėsi ir teniso mėgėjų organizuojamose „Piramidės“ varžybose buvo sužaistas 21-as mačas.
Teniso mėgėjų „Piramidės“ varžybos
Teniso mėgėjų „Piramidės“ varžybos / SEB arenos nuotr.

Iškviestasis Darius Tijunaitis laimėjęs pirmąjį setą prieš Evaldą Oganauską tikriausiai nesitikėjo, kad Evaldas atsities ir iškovos dramatišką pergalę po pratęsimo – 2:6, 6:4, 10:8. 

Romas Šimkus nenusileido jį iškvietusiam Egidijui Skaruliui ir taip pat po atkaklios kovos šventė pergalę rezultatu 6:4, 7:5. 

Žydrūno Andriukaičio bandymas pakilti į Top-5 buvo nesėkmingas. Jis rezultatu 3:6, 1:6 pralaimėjo Vaidotui Šapalui, kuriam pavyko apginti savo poziciją „Piramidės“ varžybose ir išlikti aukštumoje.  

Daugiau rezultatų ir naujienų rasite adresu www.tenisopiramide.lt

Bendrovės „Teniso pasaulis“ organizuojama teniso mėgėjų „Piramidė“ nuo 2007 m. sieja įvairaus pajėgumo žaidėjus. Tai yra pats aktyviausias ir gausiausias teniso projektas Lietuvoje. Jame šiuo metu dalyvauja daugiau nei 260 aktyvių tenisininkų. Nuo 2007-ųjų „Piramidėje“ sužaista daugiau nei 12 tūkst. mačų. 

Projektas iš kitų teniso turnyrų išsiskiria tuo, kad vyksta be pertraukų visus metus. Žaidėjai kviečia vieni kitus į dvikovas stengdamiesi pasiekti kuo aukštesnį piramidės laiptelį. Du kartus per metus aukščiausias pozicijas užimantiems tenisininkams organizuojami trijų dienų finaliniai turnyrai, per kuriuos aiškinamasi, kas užims 1–32 vietas. Nuo 2014 m. pradėtas rengti ir „Iššūkio“ finalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius