Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 23

43-ejų metų Kroatijos tenisininko tikslas – sugrįžti į ATP reitingą

Amžius – ne riba. Nors Kroatijos tenisininkui Krešimirui Ritzui jau 43-eji metai, o traumų šešėlis tik didėja, vyriškis nesiruošia nuleisti rankų ir artimiausiu metu ketina sugrįžti į ATP reitingą.
Krešimiras Ritzas
Krešimiras Ritzas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tikslas

Pernai K.Ritzas vienu metu buvo didžiausia teniso pažiba, kai paaiškėjo, jog būdamas 42-ejų metų jis – vyriausias tenisininkas ATP reitinge.

Vis dėlto austrą pakirtusios kojų ir nugaros traumos jo sezoną užbaigė jau balandžio mėnesio pirmoje pusėje. Nors be teniso K.Ritzas praleido daugiau nei metus, 43-ejų metų vyras yra pasiruošęs dar kartą driokstelėti ir susigrąžinti vietą ATP reitinge.

„Turėjau keletą problemų su nugaros išvarža, – atskleidė K.Ritzas prieš pradėdamas treniruotę Umago kortuose, kuriuose šią savaitę vyksta ATP 250 serijos turnyras. - Tačiau visa tai jau praeityje.“

Nors jam jau 43-eji metai, o traumos į kroato duris beldžiasi vis dažniau, K.Ritzas neketina nuleisti rankų ir tikina, jog artimiausiu metu planuoja vėl atsidurti pasaulio reitinge.

„Taip, toks mano tikslas. Kitą savaitę planuoju vykti į Serbiją, kur dalyvausiu „Futures“ serijos turnyre. Tikiuosi iškovoti kelis reitingo taškus,“ – šypsodamasis savo planus pasakojo Kroatijos tenisininkas.

Per visą savo karjerą K.Ritzas iškovojo aštuonis „Futures“ serijos titulus, tačiau visi jie buvo pelnyti dvejetų varžybose. Vienetų reitinge 43-ejų metų kroato rekordinė vieta buvo 811-a. Įdomu, jog į šią poziciją jis buvo užkopęs dar praeitame amžiuje – 1999 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius