-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 21

Alberto Ramosas pateko į savo pirmąjį „Masters“ serijos pusfinalį

Alberto Ramosas tęsia puikų savo pasirodymą „Monte-Carlo Rolex Masters“ turnyre. Ispanas pirmą kartą savo karjeroje pateko į „Masters“ pirmenybių pusfinalį, nes nugalėjo penktąjį pagal skirstymą Mariną Čiličių 6:2, 6:7 (5:7), 6:2.
Alberto Ramosas
Alberto Ramosas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo vos penktoji A.Ramoso pergalė prieš pirmojo ATP dešimtuko tenisininką jo karjeroje. Ispanas žaidžia jau savo penktame turnyre ant grunto dangos (15-5), o Monte Karle iš tolimesnės kovos pašalino geriausią planetos tenisininką Andy Murray.

A.Ramosas savo karjeroje yra iškovojęs vos vieną titulą, o šiemet liko antras San Paule vykusiame turnyre. Dėl vietos finale jis susitiks su Prancūzijos tenisininku Lucasu Pouille. Pastarasis ketvirtfinalyje 6:0, 3:6, 7:5 nugalėjo Urugvajaus atstovą Pablo Cuevasą.

„Niekaip negaliu paaiškinti savo puikų rezultatų, – po mačo džiaugėsi A.Ramosas. – Manau, kad šiuo metu žaidžiu labai gerai. Vasario mėnesį turėjau keletą gerų turnyrų ant šio aikštės paviršiaus, tačiau savo pasirodymą čia apibūdinti sunku. Tikiuosi, kad ir toliau gerinsiu savo žaidimą ir jį išlaikysiu ant kietos aikštės dangos bei žolės.“

Į „Monte-Carlo Rolex Masters“ pusfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 360 ATP reitingo taškų bei 202 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius