-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 10

Alexanderis Zverevas rungtyniaus Miunchene, Davidas Goffinas – Sofijoje

19-metis Alexanderis Zverevas sutiko ketvirtus metus iš eilės sugrįžti į „BMW Open“ turnyrą Miunchene, o belgas Davidas Goffinas sutiko prisijungti prie Sofijos varžybų dalyvių sąrašo. Namų kortuose vokietis rungtyniaus gegužės pradžioje, o Bulgarijos sostinėje turnyras įvyks vasarį.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

A.Zverevas yra vadinamas vienu perspektyviausių pasaulio žaidėjų, o šiemet jis tai tik dar kartą patvirtino. Vokietis savo sezoną baigė šalia pirmojo ATP reitingo dvidešimtuko (24). Jis taip yra aukščiausiai reitinge esantis tenisininkas, kuriam dar nėra 20 metų.

Todėl „BMW Open“ turnyro organizatoriai ilgai nesnaudė ir pakvietė A.Zverevą dar kartą sužaisti Miunchene. Jis čia dalyvaus jau ketvirtus metus iš eilės, o šiemet pralaimėjimą patyrė pusfinalyje.

„Tai fantastiškas turnyras su nuostabia atmosfera. Džiaugiuosi, kad mane ir vėl pakvietė čia rungtyniauti, – teigė A.Zverevas. – Miunchenas yra labai žavus miestas, todėl dažniausiai čia atvykstame iš anksto, kad galėtume ilgiau čia pabūti.

Pastaruosius trejus metus nepatekau į finalą, tačiau tai bandysiu padaryti 2017-aisiais.“

„Scanpix“ nuotr./Davidas Goffinas
„Scanpix“ nuotr./Davidas Goffinas

D.Goffinas yra dar vienas tenisininkas, kuris 2016 metais sužaidė puikiai. Jis pasiekė net 11 vietą ATP pasaulio reitinge ir netgi gavo šansą rungtyniauti „ATP World Tour Finals“ turnyre.

Nėra abejonių, kad belgas jau nusitaikęs į pirmąjį reitingo dešimtuką, o tai jis bandys pasiekti sezoną pradėjęs Dohoje bei žaisdamas „Australian Open“. Iš karto po čempionato Melburne jis neketina ilsėtis ir dalyvaus vasario 1-ą prasidėsiančiame „Sofia Open“ turnyre.

Jame taip pat žais Dominicas Thiemas, Grigoras Dimitrovas, Roberto Bautista-Agutas ir Viktoras Troickis. D.Goffinas Bulgarijos sostinėje žais pirmą kartą ir kol kas yra antrasis pagal skirstymą.

„2016 metais sužaidžiau geriausią savo sezoną karjeroje, todėl kitus metus noriu pradėti aukšta nata, – planus atskleidė D.Goffinas. – Nekantrauju atvykti į Bulgariją ir aplankyti Sofijos miestą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius