Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 28

Andy Murray apie Rafaelio Nadalio riešo traumą žinojo jau praėjusią savaitę

Antroji pasaulio raketė Andy Murray žinojo, kad devynis kartus „Roland Garros“ varžybų čempionas Rafaelis Nadalis kenčia nuo riešo traumos. Škotas ir ispanas kartu treniravosi praėjusią savaitę, todėl to nuslėpti nuo kolegos tenisininkui nepavyko. Tuo tarpu, teniso legendos Johnas McEnroe ir Matsas Wilanderis apgailestavo dėl sportininko pasitraukimo iš turnyro, tačiau vadino tai teisingu sprendimu.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.

„Šiek tiek treniravomės praėjusią savaitę ir žinojau, kad jis turi problemų su savo riešu, – „Eurosport“ kanalui teigė britas. – Jis čia laimėjo devynis kartus, o turnyrą pradėjo puikiai, todėl tai turėjo būti labai rimta trauma, jeigu jis pasitraukė iš varžybų.“

Ketvirtajai turnyro raketei kitą savaitę sueis 30 metų, o apie savo pasitraukimą iš Paryžiaus čempionato jis paskelbė penktadienį. Per pirmus du mačus jis pralaimėjo vos devynis geimus.

R.Nadalio tyrimai parodė, kad ispano riešui gresia itin didelis pavojus jeigu jis tęs savo pasirodymą turnyre.

Ši naujiena labai nuvylė visus teniso gerbėjus, nes daugelis laukė jo akistatos su Novaku Džokovičiumi „Roland Garros“ turnyro pusfinalyje. Praėjusiais metais Rafa prieš serbą krito ketvirtfinalyje.

„Labai apmaudu, – kalbėjo teniso legenda Johnas McEnroe. – R.Nadalis žaidžia jau labai daug metų, todėl nerimą dažnai keldavo jo keliai. Po praėjusių metų atrodė, kad jeigu sveikata jam leis, tai jis turėtų rungtyniauti puikiai ir tai pamatėme šį sezoną.

Visi žinome, kad jis norėjo čia triumfuoti dešimtąjį kartą ir visi laukėme jo akistatos su pirmąja pasaulio rakete.“

„Jam tai buvo labai skaudus smūgis, – teigė Matsas Wilanderis. – Tačiau netrukus jam sueis jau 30 metų, todėl šis sprendimas yra tikrai teisingas. Jam reikia tausoti savo sveikatą, norint išsilaikyti aukščiausiame lygyje dar bent du ar tris metus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius