Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 30

Andy Murray: „Neatsimenu mačo, kuris man sukeltų tiek daug emocijų“

Andy Murray iškovojo vieną emocingiausių pergalių savo karjeroje. Sekmadienį jis nugalėjo Davidą Goffiną rezultatu 6:3, 7:5, 6:3 ir tai lėmė Didžiosios Britanijos rinktinės triumfą finale.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai nuostabus jausmas, – po mačo teigė A.Murray. – Tikriausiai tik už poros dienų suprasiu, kas šiandien įvyko. Neatsimenu mačo, kuris man sukeltų tiek daug emocijų. 

Savo karjeroje turėjau ne vieną stipriai mane nuvylusį pasirodymą, bet neatsimenu tokio emocijų antplūdžio po pergalės. Neįtikėtina, kad laimėjome. Nemaniau, kad toks pasiekimas apskritai įmanomas. Nerealu.“

A.Murray tapo pirmuoju tenisininku per pastaruosius dvidešimt metų, kuris laimėjo tris mačus Daviso taurės finale. Škotas šį sezoną sužaidė net 104-as teniso dvikovas.

„Man patinka turnyro formatas, – teigė A. Murray. – Bet dažnai mačų laikai labai nepatogūs. Dvikovos dažniausiai vykdavo po „Didžiojo kirčio“ turnyrų. O finalas vyko pačioje sezono pabaigoje.

Šio turnyro formato pagalba mačuose būna neįtikėtina atmosfera. Jeigu ką nors pakeisime, tuomet ji gali nukentėti. 

Jeigu ieškotume permainų, tai galėtų pasikeisti dvikovų datos. Žaidėjai įdeda labai daug laiko bei jėgų rungtyniaudami „Didžiojo kirčio“ turnyruose, o savo šaliai atstovauti turi iš karto po jų.

Po svarbiausių turnyrų metuose esi labai pavargęs. Jie išsunkia iš tavęs visą energiją. Geriausi pasaulio tenisininkai dažniausiai patenka į pusfinalį ar finalą, todėl jiems labai sunku atstovauti savo šaliai Daviso taurėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius