Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 10

Ant prarajos kybojęs Ričardas Berankis išplėšė dramatišką pergalę „Australian Open“ atrankoje. Iki pagrindinių varžybų liko vienas žingsnis (papildyta)

Ričardą Berankį nuo šokiruojančio pralaimėjimo akistatoje su amerikiečiu Bradley Klahnu (ATP 254) skyrė visai nedaug, tačiau lemiamą akimirką geriausias Lietuvos tenisininkas pademonstravo ypatingą valią ir išplėšė labai svarbią pergalę rezultatu 4:6, 6:4. 6:2.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Susitikimo pradžioje abu tenisininkai taškus užtikrintai rinko po savo padavimų ir rezultatas buvo lygus 4:4. Tačiau tuomet 22 metų amerikietis laimėjo savo padavimų seriją ir sėkmingai susitvarkė su lietuvio kirčiais.

Antrame sete R.Berankis vėl pralaimėjo savo padavimus ir atsiliko 2:4. Atsidūręs itin sudėtingoje situacijoje 111-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis lietuvis nepalūžo, laimėjo net keturis geimus iš eilės ir setą.

Lemiamu trečiame sete tapo penktas geimas. B.Klahnas po itin atkaklios kovos pralaimėjo savo padavimus, o iniciatyvą perėmęs R.Berankis jos neišleido iki pat pabaigos. 

Už pergalę antrame „Australian Open“ kvalifikacijos rate tenisininkui atiteko 16 reitingo taškų ir 13 tūkst. dolerių.

R.Berankiui iki pagrindinių „Australian Open“ varžybų liko vienas mačas. Lemiamoje atrankos kovoje lietuvis susitiks su Paulu Capdeville‘iu (ATP 169). Čilės tenisininkas 6:4, 6:4 nugalėjo Janą Hernychą iš Čekijos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius