Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 09

Antroji pasaulio raketė Andy Murray tapo tėvu

„BBC“ praneša, kad Antrosios pasaulio raketės Andy Murray žmona Kim Sears sekmadienio naktį susilaukė mergaitės. Pora susituokė praėjusių metų balandžio mėnesį škoto gimtinėje Dunblane, o apie nėštumą paskelbė vasarą.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Neseniai prabėgusiame „Australian Open“ turnyre A.Murray ne kartą teigė, kad šeima jam didžiausias prioritetas. Jeigu vaikelis būtų pasaulį išvydęs anksčiau, tai škotas būtų keliavęs namo ir nedalyvavęs turnyre Melburne.

„Mano vaikas ir žmona ir patys svarbiausi, o po jų rikiuojasi tenisas, – teigė A.Murray. – Mūsų gyvenime laukia dideli pokyčiai. Neįsivaizduoju kaip pasikeis mūsų gyvenimas, kai būsime trise.“

Antroji pasaulio raketė pateko į „Australian Open“ finalą, tačiau jame nusileido serbui Novakui Džokovičiui. Po mačo sakydamas kalbą britas pažadėjo žmonai, kad namo keliaus pirmu lėktuvu.

„Pastarąsias dvi savaites tu buvai legenda, – po finalo kalbėjo A.Murray. – Ačiū, kad mane palaikei. Būsiu sekančiame skrydyje namo.“

Didžiojoje Britanijoje šis įvykis buvo įdomus ir lažybininkams, kurie siūlė spėti naujagimio vardą. Kadangi gimė mergaitė, tai jų spėjimu ji bus pavadinta Judy arba Judith.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius