Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 28

Ar Kei Nishikoris jau yra geresnis už Novaką Džokovičių?

5-ta pasaulio raketė, japonas Kei Nishikoris, kuris neseniai triumfavo turnyre Barselonoje, sulaukė pagyrų iš savo buvusio mokytojo ir patarėjo Shuzo Matsuoka. Pasak buvusio tenisininko iš Japonijos, K.Nishikoris jau dabar turi geresnę žaidimo techniką nei geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Scanpix“ nuotr.
25-erių metų Japonijos tenisininkas dar nėra iškovojęs nė vieno „Didžiojo kirčio“ turnyrų trofėjaus, tačiau S.Matsuoka įsitikinęs, kad tai įvyks artimiausiu metu. Pasak buvusio K.Nishikorio mokytojo, tenisininkas turi visas reikiamas savybes pasiekti viršūnę ir tapti pirmąja pasaulio rakete.

„K.Nishikoris šiemet stipriau smūgiuoja ir geriau kontroliuoja varžovus nei tai darė pernai metais. Jis tikrai turi geras galimybes laimėti „French Open“ turnyrą. Jis tikrai beldžiasi į šias duris. Nenoriu pasirodyti neobjektyvus, tačiau jis žaidžia geriau nei N.Džokovičius ar R.Nadalis“ ,  – sakė S.Matsuoka.
S.Matsuoka 25-erių metų tenisininką pažįsta dar nuo tada, kai šis tebuvo drovus vaikas.

„Jis pats žino, kad didžiausia problema – jo psichologinis pasiruošimas ir kad tenisas reikalauja daugiau nei tik talento“ , – kalbėjo buvęs K.Nishikorio treneris.

Pasak S.Matsuokos, jo buvęs auklėtinis tikrai neturi dėl ko baimintis vadinamojo didžiojo ketverto – Novako Džokovičiaus, Rafaelio Nadalio, Rogerio Federerio ir Andy Murray. Esą visus juos japonas gali įveikti ir artimiausiu metu tai įrodys.

K.Nishikoris didžiulio populiarumu sulaukė, kai būdamas vos 18-metų laimėjo „Delray Beach“ turnyrą. Į jį japonas pateko tik po kvalifikacijos ir tuo metu buvo 244-ta pasaulio raketė. Japonijoje žmonės ėmė žavėtis šiuo tenisininku, milijonai žmonių ėmė keltis anksti rytais, kad galėtų stebėti, kaip žaidžia K.Nishikoris.

Tiesa, K.Nishikorio karjera nėra rožėmis klota – jam teko ištverti ne vieną traumą, o 2009-aisiais jam buvo atlikta alkūnės operaciją ir nebuvo aišku, ar japonas apskritai galės tęsti karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius