Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Ar lenkas Michalas Przysięžny prieš Ričardą Berankį išstovės iki pabaigos?

Ričardas Berankis šiandien tęs kovą Belgijoje vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre. 138-ą vietą ATP reitinge užimančio lietuvio varžovu vienetų turnyre bus Michalas Przysięžny (ATP-180).
Michal Przysiezny
Michalas Przysięžny / zimbio.com nuotrauka

Tenisininkai kartu yra žaidę du kartus. Ir abu kartus 27 metų Lenkijos atstovas iš kovos nusprendė pasitraukti ankščiau laiko.

Praėjusiais metais taip nutiko antrame varžybų rate Bratislavoje. R.Berankis laimėjo pirmą setą 6:4, antrame pirmavo 3:1 ir M.Przysięžny dėl dešiniojo peties skausmo nutraukė kovą.

Dar įdomiau lietuvio ir lenko susitikimas susiklostė praėjusių metų Helsinkio turnyro finale. R.Berankis laimėjo pirmą setą 6:1, antrame pirmavo 2:0, M.Przysięžny dėl nugaros skausmų nutraukė kovą ir turnyro nugalėtoju tapo lietuvis.

Oloweku tėvynėje vadinamas žaidėjas praėjusių metų lapkritį buvo pasiekęs rekordinę 76-ą poziciją ATP reitinge. Tačiau traumos ji nubloškė žemyn.

Monse lietuvio ir lenko keliai susikirs trečią kartą, ir kuo visa tai baigsis bus galima sužinoti po 14-os valandos, kai prasidės dvikova. Susitikimą tiesiogiai stebės ir deuce.lt kolektyvas.

M.Przysięžny šį sezoną dėl traumos nežaidė nuo balandžio iki liepos. Tada bandymas sugrįžti nepasisekė. Lenkijos tenisininkas pabandė sužaisti kelis turnyrus, visuose pralaimėjo po pirmo rato ir vėl atkrito beveik porai mėnesių.

Rugsėjo viduryje sužaistas vienas turnyras ir dabar varžybos Belgijoje. Todėl ir kyla papildoma intriga. Ar lenkas prieš R.Berankį išstovės iki pabaigos?

Mačo nugalėtojui atiteks 25 reitingo taškai ir 3,1 tūkst. eurų. O kitame etape teks kovoti su Nicolasu Mahutu (ATP-83) arba Igoriu Sijslingu (ATP-139).

M.Przysięžny į pagrindines varžybas pateko sėkmingai įveikęs kvalifikaciją ir pirmame varžybų rate pateikė staigmeną, jis 6:2, 7:6(1) nugalėjo ketvirtą pagal skirstymą bei čempiono titulą gynusį prancūzą Adrianą Mannarino (ATP-68).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius