-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 20

Ašaras liejęs S.Wawrinka išspaudė ir šypseną: „Rogeris yra šiknius, bet viskas gerai“

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vykusiame „BNP Paribas Open“ turnyro finale Stanas Wawrinka nesugebėjo pasinaudoti proga papildyti „Masters“ titulų koleciją. Indian Velse vykusių varžybų finale 31-erių šveicarą dar kartą sustabdė tautietis Rogeris Federeris, 2017 metais išgyvenantis tikrą renesansą.
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“ nuotr.

S.Wawrinka „BNP Paribas Open“ finale R.Federeriui nusileido 4:6, 5:7. Sakydama vicečempiono kalbą trečioji pasaulio raketė nesulaikė ašarų, nes ketveriais metais vyresnis tautietis perkando jį ir šįkart.

VIDEO: Maestro triumfas: Rogeris Federeris Indian Velse iškovojo 90-ą karjeros titulą

Nepaisant nuoskaudos, S.Wawrinka kalbėdamas išspaudė ir šypseną – šveicaras R.Federeriui išrašė šmaikščią pastabą, po kurios juokėsi ir pats S.Wawrinka, ir R.Federeris, ir visi kiti arenoje susibūrę žmonės.

„Norėčiau pasveikinti Rogerį. Matau, kad jis juokiasi, jis yra šiknius, bet viskas gerai“, – artimą draugą per dantį šmaikščiai patraukė S.Wawrinka.

VIDEO: Stanas Wawrinka Rogerį Federerį pavadino šikniumi

Tai buvo 23-ioji S.Wawrinkos ir R.Federerio tarpusavio dvikova ir jubiliejinė, 20-oji šeštosios pasaulio raketės pergalė.

„Nepykstu dėl pralaimėjimo. Atvirkščiai. Manau, kad tai gal net daugiau pozityvesnis dalykas. Rogeris rodo, kad net ir tokiame amžiuje gali demonstruoti aukščiausią formą. Iš to tikrai galima pasimokyti, – jau spaudos konferencijoje kalbėjo S.Wawrinka. – Jis tiesiog nerealus. Šiandien jis žaidė pasakiškai, buvo tikrai malonu. Viskas atrodė nepriekaištingai. Jis juda puikiai, turi „minkštas“ rankas. Jis be priekaištų daro viską, ką galima daryti teniso korte.“

„Tiesa, kad jis man yra nepatogus tenisininkas, nes Rogeris kliaujasi agresyvia taktika. Savo varžovus jis verčia jaustis nepatogiai, turi didelį smūgių arsenalą. Prieš jį žaisti visada yra sunku.“

Nors ir pralaimėjo, tai buvo pirmas kartas S.Wawrinkos karjeroje, kai jam pavyko pasiekti „BNP Paribas Open“ turnyro finalą. Prieš tai geriausias šveicaro pasiekimas Indian Velse buvo ketvirtfinaliai 2008 ir 2011 metais.

„Žaisti prieš Rogerį „Masters“ turnyro finale yra ypatinga. Prieš kelis metus apie tai nė nebūčiau svajojęs, bet štai dėl „Masters“ varžybų čempiono titulo susikovėme antrą kartą, – kalbėjo trečioji pasaulio raketė, prisiminusi 2014 metų „Rolex-Masters“ turnyro finalą Monte Karle. – Aš laimėjau pirmąjį finalą, šiandien patyriau nesėkmę. Žinoma, esu nusivylęs, tačiau ši savaitė man buvo išties gera.“

VIDEO: Indian Velso čempionai: Rogeris Federeris ir Elena Vesnina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius