-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 01

Baltijos šalių talentų turnyras „Future Tennis Cup“ sugrįžta į sostinę

Latviją ir Estiją aplankęs tradicinis trijų Baltijos šalių turnyras „Future Tennis Cup“ spalio 1-2 dienomis grįžta į savo lopšį – Vilniaus SEB areną. Jau ketvirtus metus iš eilės Vilniaus teniso akademijos ir SEB banko iniciatyva organizuojamas jaunųjų tenisininkų turnyras sulaukia vis didesnio teniso aistruolių dėmesio.
„Future Tennis Cup“ turnyro akimirka
„Future Tennis Cup“ turnyro akimirka / Sauliaus Čirbos nuotr.

„Tai unikalus projektas, suburiantis jauniausius trijų Baltijos šalių tenisininkus.Turnyre jėgas išbando žaidėjai nuo devynerių metų. „Future Tennis Cup“ turnyru neturime tikslo parodyti aukščiausio meistriškumo, tačiau teigiamų, nuoširdžių emocijų aikštynuose tikrai netrūksta“, – teigia Vilniaus teniso akademijos vadovas Ramūnas Grušas.

Pirmą kartą „Future Tennis Cup“ 2013 m. vyko Vilniuje, SEB arenoje. 2014 m. 9-14 metų tenisininkai rinkosi į Latviją, pernai turnyras surengtas Estijoje, o šiemet rugsėjį po 12 keturių amžiaus grupių žaidėjų vėl rinksis į Lietuvos sostinę.

Sauliaus Čirbos nuotr./„Future Tennis Cup“ turnyro akimirka
Sauliaus Čirbos nuotr./„Future Tennis Cup“ turnyro akimirka

„Šis turnyras padeda vystyti tenisą, atskleisti jo perspektyvas jaunesniems žaidėjams. Kai kuriems vaikams tai yra pirmosios tarptautinės varžybos, pirmosios išvykos į kitas šalis. Jauniausiems žaidėjams tai yra didžiulė patirtis. Kita vertus, Vilniaus teniso akademijos auklėtiniai sparčiai tobulėja, tad jie turi visas galimybes kovoti dėl pagrindinio trofėjaus – SEB banko taurės“, – neabejoja R. Grušas.

Baltijos šalių vaikų ir jaunių turnyras „Future Tennis Cup 2016“ organizuojamas spalio 1-2 d. SEB arenoje. Turnyre vyks mergaičių ir berniukų vienetų bei dvejetų mačai. Varžybų pradžia – spalio 1 d., 11 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius