Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

Balžekas: „Berankiui pritrūko žaidybinės praktikos“

Ričardui Berankiui nepavyko pergalingai grįžti į teniso kortus. Dėl ligos pusantro mėnesio varžybose nežaidęs geriausias Lietuvos tenisininkas Ekentalyje (Vokietija) vykusiame ATP „Challenger Tour“ serijos teniso turnyre patyrė dvi nesėkmes iš eilės.
Burtų traukimas
R.Balžekas džiaugėsi, kad R.Berankis pagaliau grįžo į varžybas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aišku, gaila, kad pralaimėjome, tačiau smagu, kad pagaliau grįžome į varžybas. Sveikata gera, o sportinė forma gerėja. Šios varžybos mums buvo puiki treniruotė“, – trečiadienį 15min.lt prisipažino R.Berankio treneris Remigijus Balžekas.

Dėl ligos pusantro mėnesio nežaidęs R.Berankis varžybų skonį vėl pajuto pirmadienį. Deja, pirmajame vyrų vienetų rate 117-ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge šiuo metu užimantis 20-metis rezultatu 6:3, 3:6, 4:6 pralaimėjo bendraamžiam vokiečiui Janui Lennardui Struffui (ATP – 384).

„R.Berankis turėjo laimėti šią dvikovą. Pritrūko žaidybinės praktikos. Sunku grįžti po tokios ilgos pertraukos. Trečiajame sete varžovui pasisekė laimėti vieną R.Berankio padavimą, o išsikapstyti iš šios situacijos nepavyko. Sunku buvo priprasti ir prie keistos dangos. Kamuoliukas vieną kartą atšokdavo vienaip, kitą – kitaip“, – pasakojo R.Balžekas.

Antradienį R.Berankis jėgas išmėgino ir dvejetų varžybose – su 23 metų slovėnu Blažu Kavčičiumi 3:6, 4:6 pralaimėjo ketvirtąjį reitingą turėjusiai švedo Johano Brunstromo bei brito Dominico Ingloto porai.

Trečiadienį R.Berankis jau grįžo į Lietuvą. Iki šeštadienio jis planuoja treniruotis Šiauliuose, o tada vėl vykti į Vokietiją, kur varžysis Achene vyksiančiame kitame „Challenger Tour“ serijos teniso turnyre (prizų fondas – 42,5 tūkst. eurų).

„Treniruosimės Šiauliuose, nes ten esanti danga – kilimas – primena tą, ant kurios mums teks žaisti Achene“, – pridūrė R.Balžekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius