Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 18 /16:01

Barselonos burtai Ričardui Berankiui tolimo kelio neprognozuoja, dvejetuose nežais

Geriausiam Lietuvos tenisininkui Ričardui Berankiui Barselonos ATP 500 serijos turnyro pirmame rate teks kovoti su šeimininku Albertu Montanesu. 34-erių metų Barselonoje gyvenantis ispanas šiuo metu pasaulio reitinge užima 114-ą vietą ir gavo vardinį kvietimą dalyvauti šių metų turnyre.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Adam Nurkiewicz. Mediasport nuotr.

Abu tenisininkai kartą jau žaidė vienas prieš kitą. Kaip tik Barselonoje 2013-aisiais metais R.Berankis turėjo pripažinti varžovo pranašumą rezultatu 4:6, 3:6.

A.Montanesas yra absoliutus grunto dangos mėgėjas ir šį sezoną žaidė tik ant šios dangos. Jis pasiekė 6-ias pergales ir patyrė 8-is pralaimėjimus. Iš viso per karjerą A.Montanesas iškovojo 452-i pergales ir net 403-is iš jų ant grunto. 

R.Berankis šiuo metu pasauliniame reitinge užima 80-ą vietą. Vienetų varžybose ant grunto lietuvis šiemet dar neiškovojo pergalės. Hjustone vykusiame ATP 250 serijos teniso turnyre jis pirmame rate nusileido Federico Delboniui. 

Pergalę pirmame „Barcelona Open Banc Sabadell“ rate pasiekusiam žaidėjui atiteks 20 reitingo taškų, o antrame rate lauks akistata su septinta pasaulio rakete ir trečią reitingą šiose varžybose turinčiu Davidu Ferreru. 

Čempiono titulą gins ketvirta pasaulio raketė Kei Nishikoris. Antru pagal skirstymą tapo penkta pasaulio raketė Rafaelis Nadalis. Visa Barselonos turnyro lentelė.

R.Berankis poroje su Teimurazu Gabašviliu planavo dalyvauti Barselonos turnyro dvejetų atrankoje, tačiau į kvalifikaciją nepateko dėl kitų porų aukštesnio reitingo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius