Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

Beprotiškoje Vimbldono kovoje – sunki Serenos Williams pergalė

Serenos Williams bandymas iškovoti 22-ą „Didžiojo kirčio“ titulą ir vėl vos nenuėjo šuniui ant uodegos jau antrame Vimbldono etape . Lemiamu metu susiėmusi geriausia pasaulio tenisininkė vis dėlto sugebėjo išvengti fiasko ir po itin atkaklios kovos 6:7 (7:9), 6:2, 6:4 patiesti tautietę Christiną McHale, kuri WTA reitinge užima 65-ą vietą.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Trečiojo seto pradžioje S.Williams paduodant tautietei atsiliko 0:2 ir 15:40, tačiau tuomet laimėjo vienuolika taškų iš eilės ir pirmaudama 2:2 ir 40:0 turėjo net tris „break point’o“ progas iš eilės. Vis dėlto kelios pirmosios pasaulio raketės klaidos ir keli puikūs Ch.McHale smūgiai leido jai išsigelbėti.

Devintame geime po 25-ių smūgių serijos Ch.McHale išsiveržė į priekį 40:30, tačiau tuomet padarė dvigubą klaidą ir netrukus pralaimėjo savo padavimus, o sėkmingai savuosius atlikusi pirmoji pasaulio raketė žengė į trečią etapą.

S.Williams tai buvo jau 81-a pergalė Vimbldone jos karjeroje. 34-erių geriausia pasaulio tenisininkė šiame čempionate taip pat yra patyrusi vos 10-šimt nesėkmių.

Primename, jog Vimbldono čempionate S.Williams bando iškovoti 22-ą „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulą. Triumfo atveju amerikietė pasivytų Atvirosios eros rekordininkę legendinę Vokietijos tenisininkę Steffi Graf.

Pergalę iškovojusi S.Williams užsitikrino 90 WTA reitingo taškus ir 80 tūkst. svarų sterlingų piniginę premiją. Trečiame Vimbldono etape pirmoji pasaulio raketė susikaus su Annika Beck, kuri 7:5, 6:2 užtikrintai įveikė baltarusę A.Sasnovič.

Ketvirtadienį iš Vimbldono čempionato pasitraukė antroji pasaulio raketė Garbine Muguruza, kuri S.Williams visai neseniai nugalėjo „Roland Garros“ čempionato finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius