-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 09 26

Jerzy Janovičiaus pykčio protrūkis: vietoje raketės – sudaužytas kompiuteris

Pasirodo, kad Lenkijos tenisininkas Jerzy Janovičius yra didelis kompiuterinių žaidimų mėgėjas. Toks didelis, kad nesibodi sukulti visos turimos kompiuterinės technikos.
Jerzy Janovičius
Jerzy Janovičius

Tą J.Janovičius įrodė šį savaitgalį. Prisėdęs pažaisti populiarų žaidimą „Counter-Strike“ tenisininkas buvo geros nuotaikos, su šypsena veide save „užvedinėjo“ burbėdamas gerai žinomus lenkiškus keiksmažodžius, tačiau vieną akimirką gera J.Janovičiaus nuotaika dingo it į vandenį.

Iš eilės pralaimėjęs tris partijas 177-oji pasaulio raketė pratrūko ir stvėręs už klaviatūros pradėjo ją daužyti. Kiek apsiraminęs J.Janovičius išėjo iš kambario, tačiau jam sugrįžus dar kliuvo ir kamerai bei monitoriui.

Jerzy Janovičiaus pykčio protrūkis (nuo 2:39)

VIDEO: Jerzy Janovičiaus pykčio protrūkis (nuo 2:39)

Šiuo metu J.Janovičius bando įgauti geriausią savo formą po sunkios kelio traumos, kuri lenką apie tenisą privertė pamiršti aštuonis mėnesius. Prieš kelias savaites 177-oji pasaulio raketė triumfavo „Challenger“ serijos turnyre Italijoje. Tai buvo pirmas 25-erių lenko titulas nuo 2012 metų.

J.Janovičiaus pykčio protrūkiai – ne naujiena. Geriausias Lenkijos tenisininkas per karjerą ne kartą riejosi su dvikovų teisėjais arba kitaip reikšdavo neigiamas emocijas korte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius