Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 23

„Citi Open“ turnyro pusfinalyje – Gaelio Monfilso ir Alexanderio Zverevo kova

Gaelis Monfilsas Vašingtone surengė dar vieną įstabų pasirodymą. 17-ą vietą ATP reitinge užimantis Prancūzijos tenisininkas šeštadienį žiūrovus džiugino nuostabiais smūgiais, o savo varžovą – 29-ąją pasaulio raketę Samą Querrey – „Citi Open“ ketvirtfinalyje nugalėjo 6:4, 3:6, 6:1.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“ nuotr.

G.Monfilsas išsaugojo tradiciją kaskart patekti į „Citi Open“ turnyro pusfinalį. Vašingtone šį etapą jis pasiekė trečią kartą iš tiek pat galimų.

Užsitikrinęs 180 ATP reitingo taškų ir beveik 79 tūkst. JAV dolerių, 17-oji pasaulio raketė „Citi Open“ pusfinalyje susikaus su jaunąja Vokietijos žvaigžde Alexanderiu Zverevu, kuris 6:1, 6:3 lengvai susitvarkė su 24-ą vietą ATP reitinge užimančiu prancūzu Benoit Paire.

„Man jis labai patinka, – apie būsimą varžovą atsiliepė G.Monfilsas. – Jis dar jaunas, tačiau labai talentingas ir solidus tenisininkas.“

VIDEO: „Citi Open“ ketvirtfinalių apžvalga

Vašingtono turnyro pusfinalyje žais ir Ivo Karlovičius. Pakartojęs geriausią savo rezultatą turnyre, Kroatijos milžinas dėl vietos finale susikaus su Steve’u Johnsonu, kuris 7:6 (9:7), 7:6 (17:15) palaužė tautietį Johną Isnerį.

I.Karlovičius „Citi Open“ varžybų pusfinalį vienintelį kartą iki šiol buvo pasiekęs 2007 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius