Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 01

Davidas Ferreras susituokė Valencijoje, Marcas Lopezas vedė mylimąją Maljorkoje

Davidas Ferreras ir Marcas Lopezas atsisakė viengungiško gyvenimo būdo. Dvi ATP žvaigždės vedė savo ilgametes drauges, o sutuoktuves atšventė atskirose ceremonijose, kurios vyko praėjusį savaitgalį.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Septintoji pasaulio raketė D.Ferreras prieš savaitę apie savo vestuves su Marta Tornel pranešė savo „Twitter“ paskyroje. Nuotraukoje tenisininkas yra kartu su savo tėvu ir M.Tornel.

„Štai nuotrauka su mano tėčiu ir būsima žmona,“ – teigė D.Ferrero „Twitter“ žinutė.

Pasak žiniasklaidos D.Ferreras ir jo ilgametė draugė susituokė nedidelėje ceremonijoje Valencijoje. Svečių sąraše buvo tik šeimos nariai bei artimiausi draugai.

D. Ferreras ir M.Tornel susipažino per tenisininko trenerį Javierą Pilesą. Naujoji ispano žmona dirba akių gydytoja Benifaio mieste. Nors ji retai kalbasi su žiniasklaida, bet dažniausiai palaiko savo vyrą svarbiausiuose sezono mačuose.

Tuo tarpu dvejetų specialistas M.Lopezas praėjusį savaitgalį taip pat atšoko vestuves. Jis vedė savo ilgametę draugę Mariją. Vestuves stebėjo ir penktoji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis. 

D.Ferreras ir M.Lopezas prisijungė prie 2015-ais metais vedusių vyrų kompanijos. Šiais metais iš karto po Vimbldono žiedus sumainė Novakas Džokovičius ir Jelena Ristic. Balandžio mėnesį susituokė Andy Murray ir Kim Sears.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius