-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 11 29

Davidas Goffinas: „Neturime ko prarasti“

Šeštadienį Andy Murray ir Jamie Murray pasiekė labai svarbią pergalę prieš Davidą Goffiną bei Steve‘ą Darcį Daviso taurės finale. Didžioji Britanija pirmauja 2:1, o Murray broliai iškovojo trečią pergalę šį sezoną žaisdami poroje.
Davidas Goffinas ir Steve'as Darcis
Davidas Goffinas ir Steve'as Darcis / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Davidas Goffinas

„Jaučiuosi ramiai ir užtikrintai, – po mačo kalbėjo A.Murray. – Žinau, kad dar liko daug darbo. Puikus jausmas Daviso taurės finale laimėti žaidžiant su broliu. Galbūt tai buvo vienintelis šansas mūsų gyvenime, todėl reikia tuo pasimėgauti.

Dvejetų aikštėje labai pasitikiu Jamie. Neabejoju, kad sekmadienį laukia įtemptos dvikovos, tačiau kaip jau esu minėjęs anksčiau, man patinka nedidelis jaudulys.

Manau, kad jis man padeda susikaupti. Jis man padeda kovoti įdedant dar daugiau pastangų. Galbūt vos keliais procentais, tačiau jie gali daug nulemti. D.Goffinas geras tenisininkas. Pasaulyje negali būti 16-tas, jeigu žaidi blogai.“

„Fiziškai jaučiuosi gerai, – kalbėjo D.Goffinas. – Vakar žaidžiau penkiuose setuose, o šiandien keturiuose. Manau, kad sekmadienį galėsiu žaisti. Fiziškai būsiu pasiruošęs nors ir penkių setų kovai.

Nepraradau pasitikėjimo savimi, nors šiandien pralaimėjome. Esu patenkintas savo žaidimu šiame turnyre ir nekantrauju pradėti sekantį mačą. Jame atiduosiu visas likusias jėgas. Juk neturime ko prarasti.“

„Sekmadienio mačų svarba milžiniška, – po mačo teigė Didžiosios Britanijos rinktinės kapitonas Leonas Smithas. – Galima diskutuoti ar dvejetų mačas buvo lemiamas, tačiau pamatysime paskutinę dieną.

Priešininkai šiandien sužaidė puikiai. Sekmadienį turime du šansus laimėti titulą, o tai daug geriau nei vienas. Turime būti įsitikinę, kad į aikštę einantys tenisininkai būtų pasiruošę.“

„Manau, kad šiandien viską lėmė patirtis dvejetų varžybose, – po dvejetų mačo kalbėjo Belgijos rinktinės kapitonas Johanas Van Herckas. – Sekmadienį laukia sunki diena.

Turime susivienyti kaip komanda ir kautis toliau. Mažai žmonių tikėjo, kad laimėsime ir pusfinalyje prieš Argentiną, tačiau mes tai padarėme.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius