Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 07

Daviso taurė: lietuviai vyks į Oslą pajėgiausios sudėties

Iki Lietuvos teniso rinktinės kelionės į Oslą lieką mažiau nei trys savaitės. Sausio 27 dieną Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Dovydas Šakinis Oslo teniso arenoje pradės kelių dienų treniruočių stovyklą prieš sausio 31 dieną prasidedančias Daviso taurės kovas su Norvegija.
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis / BFL/Tomo Lukšio nuor.


Komandos kapitonas Rimvydas Mugevičius teigia su nekantrumu laukiantis pirmųjų komandos žaidėjų pasirodymų šiais metais.

„Nors esame mačo favoritai, man labai svarbu kokios nuotaikos į Oslą atvyks mūsų rinktinės lyderiai. Jų nuotaika, suprantama, smarkiai priklauso nuo rezultatų. Todėl nekantriai laukiu jau šiąnakt prasidėsiančių Ričardo kovų atvirajame Australijos čempionate. Laurynas sezoną pradės kitą savaitę Glazgo vyksiančiame „Futures“ serijos turnyre“ – kalbėjo R.Mugevičius.

Anot Lietuvos rinktinės kapitono, šventėms iš JAV grįžęs D.Šakinis Vilniuje treniravosi kartu su Luku Mugevičiumi.

„Dovydas jau grįžo į JAV ir su juo pasimatysime tik Norvegijoje. Lukas iki Daviso taurės dar planuoja sužaisti viename "Futures" serijos turnyre D.Britanijoje. Planuojame vykti į Oslą pajėgiausios sudėties. Traumos yra vienintelis dalykas, kuris gali pakišti mums koją. Labai tikiuosi, kad mūsų tenisininkams pavyks jų išvengti“, – sakė L.Mugevičius.

Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas džiaugėsi, kad Lietuvai šį kartą atstovaus visi pajėgiausi Lietuvos tenisininkai, tačiau gailisi, jog pamatyti dvikovas Osle galės tik nedidelė dalis mūsų šalies teniso mėgėjų.

„Gaila, tačiau TV transliacijos iš Oslo greičiausiai nebus – Norvegijos televizijos mačo transliuoti nesirengia. Todėl noriu pakviesti teniso mylėtojus vykti į Norvegiją ir palaikyti mūsų komandą gyvai. Bilietus į teniso mačus galima įsigyti ir Lietuvoje, tereikia parašyti savo vardą ir pavardę bei norimą bilietų kiekį adresu daviscup@tennis.lt

2014 metų Daviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Norvegijos ir Lietuvos rinktinių sausio 31 – vasario 2 dienomis vyks Oslo teniso arenoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius