Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 07

Dežavu: Ričardas Berankis dėl patekimo į Vašingtono pusfinalį vėl kovos su Johnu Isneriu

Po pergalės prieš geriausią Rusijos tenisininką Ričardas Berankis jėgas išmėgins su pirma Jungtinių Amerikos Valstijų rakete Johnu Inseriu. 18-ą vietą pasaulio reitinge užimantis amerikietis Vašingtone vykstančiame ATP 500 serijos turnyre 6:4, 7:6(8:6) nugalėjo Vaseką Pospišilą. Ši dvikova vietos laiku Vašingtone baigėsi 01:30 val. nakties.
Johnas Isneris
Johnas Isneris / „Scanpix“ nuotr.

J.Isneris pačioje susitikimo pradžioje laimėjo oponento padavimus ir išsiveržė į priekį. Naktinį mačą jau pačioje pradžioje teko stabdyti dėl lietaus. Maždaug po pusvalandžio tenisininkai tęsė žaidimą, o 18-vietą pasaulio reitinge užimantis amerikietis išsaugojo iniciatyvą. 

Antrame sete abu žaidėjai taškus rinko po savo padavimų ir buvo priversti aisti pratęsimą. V.Pospišilas neatlaikė įtampos pralaimėjo vos vieną tašką pratęsime po savo padavimų ir to pakako J.Isneriui. 

V.Pospišilas praėjusiais metais žaidė „Citi Open“ turnyro finale. Šiemet iškovojo 45-is reitingo taškus. Pagal reitingo skaičiavimo taisykles, žaidėjų pelnyti taškai po metų nusibraukia, todėl kanadietis ATP reitinge po šio turnyro praras ne vieną vietą.  

J.Isneris ketvirtfinalyje kovos su geriausiu Lietuvos tenisininku Ričardu Berankiu. Abu šie žaidėjai buvo susitikę visai neseniai. Prieš savaitę vykusiame ATP 250 serijos turnyre Atlantoje ir taip pat kovėsi dėl patekimo į pusfinalį. 

Tuomet J.Isneris šventė pergalę 7:6(7:5), 6:4. 

VIDEO: Ričardas Berankis - Johnas Isneris (visas mačas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius