Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 26

Du geriausi pasaulio tenisininkai išrinkti į ATP žaidėjų tarybą

Dvi pirmosios pasaulio raketės Novakas Džokovičius ir Andy Murray išrinkti į ATP žaidėjų tarybą. Ši organizacija susitinka kelis kartus per sezoną ir pataria ATP vadovams į kurią pusę turėtų judėti šiuolaikinis tenisas. Abu šie sportininkai visų tenisininkų interesus atstovaus dvejus metus.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Tai pirmas kartas, kai priklausysiu kažkam panašaus, – teigė A.Murray. – nekantrauju pradėti darbą su visais kitais tarybai priklausančiais vyrukais. Tenisas pastaraisiais metais tampa vis populiaresnis, todėl tikiuosi, kad mums pavyks pratęsti šį mūsų sporto augimą.“

Geriausias pasaulio tenisininkas taip pat džiaugėsi, kad gali prisijungti prie šios žaidėjų grupės. Serbas jau pirmadienį pradės varžybas Vimbldone.

„Tai parodo, kad kiti tenisininkai manimi pasitiki, o tai man yra labai svarbu, – teigė pirmoji pasaulio raketė. – ATP žaidėjų tarybai esu priklausęs trejus metus, todėl žinau kaip veikia visa sistema.

Tikiuosi, kad galėsiu prisidėti prie mūsų sporto evoliucijos bei jo tobulinimo visais aspektais.“

Serbijos tenisininkas pirmąjį savo mačą žais su britu Jamesu Wardu, kuriam nuolat padėti stengiasi antroji pasaulio raketė iš Didžiosios Britanijos.

„Daug laiko treniruotėse praleidau su J.Wardu bei Kyle'u Edmundu. Nuolat stengiuosi išmokyti juos naujų dalykų, – pasakojo škotas. – Tai jiems šiek tiek pagelbės ateityje, tačiau jie dar turi įdėti labai daug darbo.“

Pirmąją savo dvikovą N.Džokovičius pradės pirmadienį, 15-ą valandą Lietuvos laiku, o A.Murray antradienį susitiks su Liamu Broady.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius