Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 31

Du siurprizai: Simona Halep ir Agnieszka Radwanska patyrė pralaimėjimus Paryžiuje

Šeštoji turnyro raketė Simona Halep ir antra pagal skirstymą Agnieszka Radwanska antradienį baigė savo pasirodymus „Roland Garros“ varžybose. Rumunijos atstovė turėjo pripažinti australės Samanthos Stosur pranašumą, o Lenkijos tenisininkė nusileido antrojo šimtuko tenisininkei Tsvetanai Pironkovai.
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 1 Simona Halep

102-a pasaulio raketė T.Pironkova pergalę prieš A.Radwanską iškovojo rezultatu 2:6, 6:3, 6:3. Bulgarijos tenisininkė pirmame sete pralaimėjo net keturias savo padavimų serijas, o kituose dviejuose setuose pralaimėjusi tik dvi sugebėjo išplėšti netikėtą pergalę. Ji laimėjo septynias savo varžovės kirčių serijas ir tai buvo vienas iš raktų į sėkmę šiame mače.

T.Pironkova „Roland Garros“ varžybose dalyvauja vienuoliktą kartą ir tik vieną sykį pasiekė trečiąjį varžybų etapą. Dabar bulgarė jau turnyro ketvirtfinalyje, o jame susitiks su S.Stosur.

Šį sezoną Bulgarijos tenisininkė ant grunto dangos sužaidė vos septynis mačus, o didžiąją dalį pergalių iškovojo šiame čempionate. Romos ir Madrido „Masters“ serijos turnyruose ji pralaimėdavo jau pirmame etape.

S.Stosur nustebino savo varžovę iš Rumunijos ir visai nesunkiai nugalėjo rezultatu 7:6 (7:0), 6:3. Pirmame sete buvo žaidimas pratęsimas, tačiau jame S.Halep pralaimėjo sausu rezultatu. Antrame sete ji pralaimėjo dvi savo padavimų serijas ir turėjo pripažinti australės pranašumą.

Australijos tenisininkė laimėjo 79-is proc. savo pirmųjų padavimų ir padarė vos 16-a neišprovokuotų klaidų. Tai dar nėra geriausias sportininkės pasiekimas „Roland Garros“ čempionate, nes ji du sykius yra rungtyniavusi pusfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius