Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 30

Džokeris nesveikuojantį Nilandą sutvarkė per 44 minutes

Novakas Džokovičius triuškinama pergale pradėjo „US Open“ turnyro kampaniją. Geriausias pasaulio tenisininkas pirmame rate sutiko pirmą Airijos raketę Conorą Nilanda ir žaidė taip, kad pastarajam teko baigti kovą ankščiau laiko.
Conoras Nilandas
Conoras Nilandas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

197-ą vietą pasaulio reitinge užimantis C.Nilandas prieš akistatą su Nole džiaugėsi, kad teks kautis prieš pirmą pasaulio raketę ir tai pavadino svajonės išsipildymu.

Vėliau paaiškėjo, kad airis apsinuodijo maistu. Tačiau N.Džokovičius nesigilino į detales. Pirmame sete serbas oponentui išrašė riestainį – 6:0. Antrame pirmavo 5:1. C.Nilandas nusprendė, kad svajonių pasimatymo jau užteks.

Penktas pagal skirstymą turnyre Davidas Ferreras pralaimėjo pirmą setą Igoriui Andrejevui, tačiau vėliau laimėjo tris iš eilės ir pirmame mače šventė pergalę 2:6, 6:3,6:0, 6:4.

29 metų D.Ferreras nuo 2005 metų Vimbldono nepralaimi pirmuose „Didžiojo kirčio“ turnyrų ratuose.

11-as pagal skirstymą Jo-Wilfriedas Tsonga 6:4, 6:4, 6:4 nugalėjo Yen-Hsun Lu. Prancūzijos tenisininkas 2009 metais pasiekė ketvirtą „US Open“ turnyro ratą, šių metų turnyre jis stengsis kovoti dar ir dėl vietos finaliniame metų ATP turnyre Londone.

Stanislasas Wawrinka 3:6, 6:4, 6:1, 6:3 nugalėjo Maximo Gonzalezą. Ernestas Gulbis iškovojo puikią pergalę – Latvijos tenisininkas 6:2, 6:4, 6:4 nugalėjo šešioliktą pagal skirstymą Michailą Južną iš Rusijos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius