Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 25

Elina Svitolina triumfavo Dubajuje ir pirmą kartą apsilankys WTA reitingo dešimtuke

Geriausia Ukrainos tenisininkė Elina Svitolina iškovojo vieną didžiausių savo karjeros pergalių ir „Dubai Duty Free Tennis Championships“ finale nugalėjo Danijos tenisininkę Caroline Wozniacki 6:4, 6:2. Naujoji Dubajaus pirmenybių čempionė savo pergalės dėka pirmą kartą savo karjeroje pakils į pirmąjį WTA reitingo dešimtuką.
Elina Svitolina
Elina Svitolina / AFP/„Scanpix“ nuotr.

E.Svitolina iškovojo jau antrąjį savo trofėjų šiemet bei šeštąjį karjeroje. Pirmenybes Dubajuje ji laimi antrus metus iš eilės. Ukrainietė dar niekada nebuvo patekusi tarp geriausių WTA žaidėjų dešimtuko, tačiau pirmadienį pralenks Venus Williams, Petrą Kvitovą ir Johanną Kontą.

Šiame mače ukrainietė laimėjo 68 proc. savo pirmųjų padavimų ir keturis kartus palaužė varžovės padavimų seriją. Finalas užtruko pusantros valandos.

Tuo tarpu C.Wozniacki ir toliau nesiseka turnyrų finaluose. Tai danei buvo jau antrasis mūšis dėl trofėjaus šiemet bei antrasis pralaimėjimas. Praėjusią savaitę Dohoje ji nusileido Karolinai Pliškovai.

„Dubai Duty Free Tennis Championships“ čempione tapusiai E.Svitolinai atiteks 900 WTA reitingo taškų bei 487 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius