Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 26

Ernestas Gulbis Toronte gavo niuksą, Gaelis Monfilsas startavo pergalingai

Ernesto Gulbio ir Larry Stefankio partnerystės pradžia pažymėta kiek netikėta nesėkme Toronte. Geriausias Latvijos tenisininkas „Rogers Cup“ turnyro pirmame etape antradienį 4:6, 2:6 nusileido dvejetų specialistui ir 118-ai pasaulio raketei Rajeevui Ramui iš JAV.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“ nuotr.

Naujasis E.Gulbio treneris prieš „Rogers Cup“ turnyrą pakeitė auklėtinio smūgį iš dešinės, kuris labiausiai ir prisidėjo prie 27-erių metų latvio pralaimėjimo Toronte. 66-osios pasaulio raketės „forehand’as“ atrodė labai prastai ir būtent iš šios pusės jis privėlė daugiausia klaidų.

VIDEO: Pasikeitęs Ernesto Gulbio smūgis iš dešinės

Geriausias Latvijos tenisininkas iš „Masters“ serijos turnyro Toronte pasitraukė pelnęs 10 reitingo taškų ir 14,5 tūkst. JAV dolerių.

Tuo tarpu R.Ramas, kuriam tai buvo ketvirta pergalė šiemet „Masters“ turnyre, užsitikrino 45 reitingo taškus ir beveik 27 tūkst. JAV dolerių. „Rogers Cup“ šešioliktfinalyje 32-ejų metų amerikietis raketes surems su prancūzo Lucaso Pouille ir ekvadoriečio Emilio Gomezo poros nugalėtoju.

Sėkmingiau pirmojo etapo dvikova susiklostė Gaeliui Monfilsui. Prancūzijos tenisininkas, sekmadienį triumfavęs „Citi Open“ turnyre Vašingtone, 6:3, 6:3 užtikrintai įveikė portugalą Joao Sousą.

29-erių metų 14-oji pasaulio raketė antrame „Rogers Cup“ etape kovos arba su tautiečiu Jeremy Chardy, arba su kanadiečiu Vašeku Pospišilu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius