Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 28

Gaelis Monfilsas Toronte pratęsė pergalių seriją

Įpusėjus trečiajam setui Gaelis Monfilsas sau ant galvos išpylė visą buteliuką šalto vandens. 14-oji pasaulio raketė „Rogers Cup“ aštuntfinalyje turėjo kaip reikiant paplušėti, kad nenutrūktų jo pergalių serija. Vis dėlto 29-erių metų prancūzas lemiamu metu sugebėjo atrasti papildomo parako, kuris jam leido 7:6, 2:6, 6:4 nugalėti šiemet įspūdingai žaidžiantį belgą Davidą Goffiną.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“ nuotr.

Trečiame sete G.Monfilsas išsiveržė į priekį 2:0 ir 40:15, tačiau paduodamas sugebėjo pralaimėti keturis taškus iš eilės, o D.Goffinas netrukus jau pirmavo 3:2 ir stojo atlikti savo kirčių.

Tačiau paduodamas D.Goffinas pradėjo jausti kažkokio pobūdžio nepatogumus batelyje ir savo padavimus pralaimėjo „sausai“. Šios progos sugrįžti į dvikovą G.Monfilsas nepraleido ir rezultatui esant 3:3 laimėjo tris iš kitų keturių geimų.

Už įspūdingai pasiektą pergalę G.Monfilsui atiteko 180 ATP reitingo taškų ir daugiau nei 98 tūkst. JAV dolerių. „Rogers Cup“ ketvirtfinalyje 29-erių metų prancūzo lauks Milošas Raoničius arba jaunasis JAV talentas Jaredas Donaldsonas.

14-ajai pasaulio raketei naujai atsidaręs akrilo dangos kortų sezonas kol kas klostosi nuostabiai – ketvirtadienį G.Monfilsas iškovojo jau aštuntą pergalę iš eilės.

„Rogers Cup“ turnyre Prancūzijos tenisininkas tikisi patekti į antrą „Masters“ serijos varžybų finalą šiemet. Vienintelį jis pasiekė grunto sezono metu Monte Karle, kuriame nusileido Rafaeliui Nadaliui.

Apskritai G.Monfilsas šiame sezone žaidė trijų turnyrų finaluose, o vieninteliame triumfavo prieš savaitę vykusiame „Citi Open“ turnyre Vašingtone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius