Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 21

Galingai smūgiavęs Milošas Raoničius pateko į kitą varžybų ratą Melburne

Trečioji pasaulio raketė Milošas Raoničius iškovojo pergalę prieš 25 pagal skirstymą Gilles'į Simoną 6:2, 7:6 (7:5), 3:6, 6:3. Kanadietis atliko net 21 neliečiamą padavimą, o „Australian Open“ ketvirtame etape susitiks su Roberto Bautista-Agutu.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Scanpix“/AP nuotr.

M.Raoničius šiame mače laimėjo 72 proc. savo pirmųjų padavimų, o taškais pabaigė 55 savo atakas. Jis palaužė 5 varžovo kirčių serijas, o pats pralaimėjo tris.

Kanadietis į „Australian Open“ ketvirtąjį etapą pateko trečią kartą iš eilės, o praėjusiais metais nužygiavo iki pusfinalio. Su būsimuoju savo varžovu iš Ispanijos M.Raoničius tarpusavyje yra žaidęs keturis kartus ir nė karto nepralaimėjo.

Nesunkią pergalę bei kelialapį į turnyro aštuntfinalį iškovojo ir prancūzas Gaelis Monfilsas. Jis nugalėjo 33 pasaulio raketę Philippą Kohlschreiberį 6:3, 7:6 (7:1), 6:4.

Į „Australian Open“ čempionato aštuntfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų ir 230 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius