Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 05

Gilles'is Mulleris nugalėjo trečią turnyro raketę ir pateko į pusfinalį Sofijoje

Gilles'is Mulleris Sofijoje ir toliau žengia pergalingai. Vakar Ričardą Berankį įveikęs Liuksemburgo tenisininkas, šiandien nugalėjo 27-ą pasaulio raketę Guillermo Garcia-Lopezą. 42-a pasaulio raketė per šiek tiek daugiau nei pusantros valandos iškovojo pergalę rezultatu 7:6 (8:6), 6:4.
Gilles'is Mulleris
Gilles'is Mulleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš šį mačą tenisininkai tarpusavyje buvo žaidę du kartus 2009-ais metais, o Liuksemburgo atstovas nebuvo laimėjęs nė karto. G.Mulleris ketvirtfinalyje nugalėjo net 15-a vietų už save aukščiau esantį tenisininką.

G.Mulleris šiame mače buvo pakliuvęs į bėdą, nes pralaimėjo dvi savo padavimų serijas ir pirmame sete atsiliko rezultatu 5:2. Tačiau Liuksemburgo tenisininkas laimėjo keturis geimus iš eilės, persvėrė rezultatą, o pergalę pasiekė pratęsime.

Antrame sete G.Mulleris nebekartojo savo klaidų. Jis laimėjo visas savo padavimų serijas, vieną kartą palaužė varžovą ir iškovojo kelialapį į pusfinalį.

42-a pasaulio raketė šiame mače atliko 14-a neliečiamų padavimų ir laimėjo net 78-is procentus savo pirmųjų padavimų.

Tenisininkas iš Liuksemburgo kitame etape susitiks su pirma turnyro rakete Roberto Bautista-Agutu. Ispanas penktadienio ketvirtfinalio mače per šiek tiek daugiau nei valandą nugalėjo prancūzą Adrianą Mannarino rezultatu 6:4, 6:3. 

Už patekimą į pusfinalį tenisininkai gavo 90 reitingo taškų, o jų pinigines papildė 23-ys tūkst. eurų. Patekimas į finalą jiems garantuotų 150 reitingo taškų bei 43-is tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius