Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 29

Goranas Ivanisevičius: „Siūlau Marcusui Willisui prisigerti, sužaisti ir baigti karjerą“

Legendinis Kroatijos tenisininkas Goranas Ivanisevičius yra vienas iš tų, kuriuos sužavėjo 772-osios pasaulio raketės Marcuso Williso pasirodymas, tačiau teigia, kad britas jau iškovojo savo didžiausią karjeros pergalę. Ne gana to, buvęs žaidėjas ragina jį prisiliuobti, sužaisti su Rogeriu Federeriu ir tuomet baigti karjerą.
Marcusas Willisas
Marcusas Willisas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

Priminsime, kad M.Willisas pirmadienį pirmame Vimbldono etape nugalėjo 54-ąją pasaulio raketę Ričardą Berankį, užsitikrino 50 tūkst. piniginę premiją, o trečiadienį susitiks su šveicaru R.Federeriu.

M.Willisas įveikė šešis atrankos etapus, kad patektų į Vimbldoną, o mama jį praminė teniso Jamie Vardy, nes abu šie sportininkai mėgsta savo laisvalaikį leisti vakarėliuose.

Kroatas G.Ivanisevičius yra vienintelis šiame „Didžiojo kirčio“ turnyre triumfavęs tenisininkas, kuris tai padarė gavęs vardinį kvietimą.

„Man labai patinka ši istorija, – teigė Kroatijos atstovas. – Jis labai daug nuveikė. Praėjo atranką, bei Ričardo Berankio barjerą, kuris tikrai gali žaisti tenisą.

Tai nuostabu. Tobula. Jis žais centriniuose kortuose, o tai bus didžiausias jo gyvenimo mačas. Jis jau laimėjo, nes apie jį šiose varžybose kalbama daugiausiai. Geriau jau ir būti negali.

Manau, kad jam prieš mačą reikia užsukti į barą ir smarkiai prisiliuobti. Jam vis tiek nepavyks įveikti R.Federerio, bet tai nesvarbu.

Jis Vimbldone laimėjo jau septynis mačus, todėl tai jo triumfas. Jis yra pats laimingiausias šio turnyro žaidėjas, todėl nėra skirtumo ar jis kortuose pasirodys girtas. Visi jį palaikys, o Rogeris bus jam malonus.

Po šios dvikovos jis turėtų baigti karjerą, nes tai yra jo karjeros viršūnė. Geriau jau nebus.“

Paklaustas apie tai ar prisijungtų prie brito bare kroatas nedvejojo: „Kodėl gi ne? Jeigu jis mane pakvies, aš tikrai prisijungsiu!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius