Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 08

Ričardas Berankis teniso turnyre Ženevoje startavo greita pergale (papildyta)

Ričardas Berankis sėkmingai pradėjo taškų medžioklę besibaigiančiame sezone. Lietuvos tenisininkas Šveicarijoje vykstančiame „Challenger“ serijos turnyro pirmame rate užtikrintai 6:3, 6:4 nugalėjo Clementą Reixą (ATP-457) ir pateko į antrą ratą. Mačas truko valandą ir keturias minutes.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis

Pirmame sete lemiama tapo jo pradžia ir pabaiga. R.Berankis po devynias minutes trukusios kovos laimėjo pirmą geimą varžovui paduodant ir išsiveržė į priekį. C.Reixas iškart kelis kartus paleido raketę į grindinį, taip išreikšdamas nepasitenkinimą savo žaidimu. Iniciatyvą lietuvis įtvirtino seto pabaigoje, kai dar kartą laimėjo varžovo padavimų seriją ir setą 6:3.

Antrame sete abu žaidėjai sėkmingai atliko savo padavimus, o lemiamu tapo dešimtas geimas. C.Reixas neatlaikė įtampos, pralaimėjo savo padavimus ir mačą. Prancūzas dar kartelį tėškė raketę į žemę ir turėjo pripažinti akivaizdų varžovo pranašumą.

R.Berankis per visą susitikimą varžovui nesuteikė nė vienos progos laimėti jo padavimus. 114-ą vietą ATP reitinge užimantis mūsų šalies tenisininkas antrame rate kovos su kvalifikaciją sėkmingai įveikusiu 19-os metų Prancūzijos tenisininku Albano Olivetti. 452-ą vietą ATP reitinge užimantis Prancūzijos tenisininkas 7:6 (2), 6:4 nugalėjo Dušaną Lajovičių (ATP-194).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius