Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 03

Gyvai: Ričardas Berankis prieš Kenny de Schepperį

Ričardas Berankis pradeda pasirodymą Belgijos Monso mieste vykstančiame „Challenger“ serijos teniso turnyre. 138-ą vietą ATP reitinge užimantis Lietuvos atstovas pirmame rate kovos su 135-a pasaulio rakete iš Prancūzijos Kenny de Schepperiu.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Turnyras vyksta ant kietos dangos, tiesa deuce.lt žiniomis ta kieta danga nėra pati greičiausia kieta danga.

 

19:50

Mačas netrukus prasidės

1 setas

Pirmas padavimus atliks Kenny de Schepperis

1 setas

Prancūzijos tenisininkas paduodamas laimi pirmą geimą. Ričardas du taškus pelnė išbėgęs prie tinklo, klaida neleido išlyginti rezultato. 1:0 K. de Schepperis priekyje.

1 setas

Ričardui reikia laiko apsiprasti. Trys nepriverstinės klaidos ir rezultatas 15:40. R.Berankis pasirinko atakuojančią taktiką. Neatremiamas padavimas ir lygu 40:40. Atakos tęsiasi toliau, prancūzui apsiginti nepavyko. Įspūdingas trumpas kamuolys prie pat tinklo ir lygu 1:1.

1 setas

Įsivažiuoja ir „Prancūzų Karlovičius“. Galingi padavimai ir 40:15. K. de Schepperis gelbsti pirmas padavimas - 2:1.

1 setas

Ričardas kontroliuoja žaidimą paduodamas. Dar vienas neatremiamas padavimas ir 40:0. Dar vienas taškas ir sausai laimėtas geimas. Lygu 2:2.

1 setas

K. de Schepperis susiduria su problemomis. Iš žaidimo pelnyti tašką prancūzui sunku. 15:30. Į pagalba ateina padavimas ir lygu 30:30. Puiki prancūzo kombinacija, tačiau šiurkšti klaida dovanoja tašką Ričardui. 30:40. Lietuviui nepavyko gražinti sunkaus kairiarankio padavimo ir lygu. K. de Schepperis ir vėl suklysta. Šansas Ričardui. Puikus padavimas, bet dar kietesnis R.Berankio priėmimas. Lietuvis laimi varžovo padavimą. Dabar svarbu apginti savus. 3:2.

1 setas

Nesinori karksėti apie klasę. Tačiau.... 30:0 R.Berankis pirmauja. Apie klaidas buvom primiršę, Ričardas primena, kad toks elementas tenise egzistuoja. 15:30. Bet geriau apie tai primintų varžovas. 40:15. Užtikrintai laimėtas geimas. 4:2.

1 setas

Kenny‘is sužaidžia geriausią geimą šiame mače. Be padavimo ir keli sėkmingi epizodai iš žaidimo. 72 - toks prancūzo pirmo padavimo procentas. 3:4. Ričardas stos atlikti padavimus.

1 setas

Mes tai vadiname absoliučia kontrole! 40:15. geri padavimai ir žaidimas iš oro. Nusimušėm jau nuo skaičiaus kiek lietuvis tai padarė, bet taškų išėjęs prie tinklo jis surinko tikrai nemažai. 5:3.

1 setas

K. de Schepperis toliau kerta iš peties. 40:0. Sausai laimėtas prancūzo geimas. 16 taškų jis pelnė po pirmo padavimo, ir tik 3 po antro. Lemiama pirmo seto akimirka Ričardui. 4:5. Lietuvis paduoda.

1 setas

Dviguba klaida. 0:15. Du geri padavimai ir jau 30:15. Eisas. 40:15. Įspūdingai!!! Taškas ir setas. 6:4.

2 setas

Paduoda K. de Schepperis

2 setas

Na taip. K. de Schepperis šiuo metu žaidžia geriausią tenisą karjeroje ir užima vieną aukščiausių pozicijų ATP reitinge (ATP-135), bet jeigu ne padavimas, tai jam artimame Monse kvepėtų mamos keptais riestainiais. Įspūdingas Ričardo žaidimas. Lietuvis laimi varžovo padavimą ir išsiveržė į priekį 1:0. Reikia apginti savo padavimus. 57 proc. pirmo taiklumas.

2 setas

Jeigu taip ir toliau Prancūzas tikrai gaus dovanų nuo Ričardo. Sausai laimėtas lietuvio padavimas ir 2:0.

2 setas

K. de Schepperis kerta iš peties, nes laimėti tašką gali tik po pirmo kirčio. Taip laimėjo 21 iš 24 taškų. Rezultatas tapo 1:2.

2 setas

Ar Ričardui pavyks išlaikyti koncentraciją? 40:15. Šio mūsų klausimo jis greičiausiai nesuprastų. R.Berankis žaidžia užtikrintai ir laimi geimą. 3:1. Ką berodytų švieslentė K. de Schepperiui bus sunku atsitiesti.

2 setas

Sunkiai, bet K. de Schepperis išsikrapšto. 2:3. Pirmo padavimo taiklumas 77 proc. 

2 setas

Be didelių problemų Ričardui. Nors ten ir išjungė šviesas, bet iš besisukančių skaičiukų aiškiai matyti, kad jis kruopščiai laikosi dviejų setų kurso. 4:2. Ričardas po pirmo padavimo laimėjo 25 iš 26 taškų, o tikslą pasiekė 60 proc. pirmų padavimų.

2 setas

Tiesiog tai buvo akivaizdu. Ričardas tikrai žinojo, kad mes matysime jo mačą, todėl nusprendė išjungti šviesas, kad to varžovo išardymo antro seto pabaigoje mes nematytume. 0:40. Lietuvis turi tris galimybes tašku laimėti K. de Schepperio padavimą. Yra!!! 2:5. Ričardas stos atlikti padavimus.

2 setas

Pusę metų nematėm kaip jis žaidžia. Puikiai!!! Pergalė. 6:4, 6:2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius