Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 29

„iMATCH“ turnyruose moterys tenisą žaidžia ne „dėl mados“

Po sunkios darbo dienos jos renkasi ne pasyvų poilsį minkštame fotelyje prie televizoriaus, bet teniso mačą ar treniruotę. Joms fizinis krūvis yra geriausias būdas atsipalaiduoti po įtemptos protinės veiklos. Ypač, kai fizinė veikla teikia tiek malonumo ir gerų emocijų.
„iMatch“ turnyro dalyvės
„iMatch“ turnyro dalyvės / Organizatorių nuotr.

„Išmokti žaisti tenisą vyresniame amžiuje nėra taip paprasta – reikia daug valios ir pastangų. Daugumai norisi kuo skubiau išmokti pradmenis ir pradėti savarankiškai žaisti. Taigi svarbu nepersistengti pasirinkus pernelyg intensyvų krūvį, dėl ko galimi sveikatos sutrikimai ir traumos. Taip pat svarbu neskubėti atsisakyti trenerio paslaugų bei priežiūros“, – sako „iMATCH“ turnyrų organizatorė Renata Žalėnienė.

Priešpaskutinį kovo savaitgalį būrys moterų rinkosi į „iMATCH“ tęstinio moterų dvejetų teniso turnyro finalinį etapą. Turnyras truko net keturis mėnesius, kuriame dalyvavo beveik 100 įvairaus pajėgumo moterų.

Pirmajame etape dalyvių poros buvo suskirstytos į tris lygius: „Start“, „Middle“ ir „Advanced“. Kiekviename lygyje dalyvės burtų keliu buvo suskirstytos į grupes, kuriose varžėsi tarpusavyje. Į finalinį etapą pateko 8 poros iš kiekvieno lygio.

„Vidutiniškai mačas trunka apie 1,5 val., o moterys turėjo sužaisti po tris tokius teniso mačus per dieną. Ilgiausias turnyro mačas truko 2,5 valandos. Tad, nėra abejonės, tenisą renkasi moterys, mėgstančios aktyvų sportą. Smagu, kad tenisą jos žaidžia ne „dėl mados – jos tai tapę tikru gyvenimo būdu“, – sakė R.Žalėnienė.

„iMATCH“ tęstinio moterų dvejetų turnyro nugalėtojos:

„Start“: Andra Ramanauskienė ir Goda Bazienė

„Middle“: Jolanta Jurga ir Jurgita Beinorienė

„Advanced“: Jurgita Kveselaitė ir Dalia Leonavičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius