Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 10

Indian Velso staigmenos: Lleytonas Hewittas nugalėjo Johną Isnerį, Kevinas Andersonas nukovė Davidą Ferrerą

Du kartus buvęs Indian Velso čempionas Lleytonas Hewittas „BNP Paribas Open“ turnyre pateikė staigmeną ir po atkaklios kovos 6:7(6), 6:3, 6:4 nugalėjo praėjusių metų šių varžybų finalininką amerikietį Johną Isnerį. Mačas truko dvi valandas ir 23 minutes.
Lleytonas Hewittas
Lleytonas Hewittas / „Scanpix“ nuotr.

„Žaisdamas su Johnu tu turi tik kelias galimybes laimėti jo padavimus, – kalbėjo L.Hewittas. – Jaučiu, kad mačo metu turėjau gal net daugiau galimybių. Jausmas puikus.“

32 metų Australijos tenisininkas pirmą kartą nuo praėjusių metų spalio mėnesio iškovojo dvi pergales iš eilės. Šio turnyro čempionu jis tapo 2002 ir 2003 metais. 

Kevinas Andersonas
Kevinas Andersonas

Po šios nesėkmės J.Isneris pasaulio reitinge iš 15-os vietos kris už pirmo dvidešimtuko ribos. 27 metų amerikietį nuo sezono pradžios kamuoja dešiniojo kelio skausmai. 

„Tai buvo sunkus mačas. Lleytonas yra tikras kovotojas, – po nesėkmės kalbėjo J.Isneris. – Jeigu norėjau iškovoti pergalę turėjau žaisti labai gerai. Bet aš tikiu, kad viskas eisis geryn.“

Kitame etape L.Hewittas susitiks su Stanislasu Wawrinka. Šveicarijos tenisininkas atsitiesė po pralaimėto pirmo seto ir rezultatu 3:6, 6:2, 6:1 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį amerikietį Wayne‘ą Odesniką. 

Didžiausią staigmeną pateikė Kevinas Andersonas. Pietų Afrikos Respublikos atstovas 3:6, 6:4, 6:3 nugalėjo ketvirtą pasaulio raketę iš Ispanijos Davidą Ferrerą. Mačas truko beveik dvi valandas. 

Davidas Ferreras
Davidas Ferreras

„Tai fantastika, – džiaugėsi nugalėtojas. – Davidas neabejotinai yra puikus žaidėjas, ypatingai per pastaruosius keletą metų. Kai nugali Top 5 atstovą visada apima puikus jausmas. Ypač kai nugali tokį žaidėją, kuris niekada nepasiduoda ir kaunasi dėl kiekvieno taško. Jaučiuosi nusipelnęs šios pergalės.“

Kituose mačuose prancūzas Benoit Paire lengvai 6:4, 6:2 nugalėjo 21-ą pagal skirstymą vokietį Philippą Kohlschreiberį. Jarkko Nieminenas 6:1, 6:0 sutriuškino 29-ą pagal skirstymą Fernando Verdasco iš Ispanijos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius