Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 19

Įspūdingai žaidžianti Karolina Pliskova žengė į trečią ratą Australijoje

Penkta pagal skirstymą „Australian Open“ turnyre Karolina Pliskova kol kas su kaupu pateisina vienos iš pagrindinių favoričių vardą ir antrame mače iš eilės nepaliko jokių vilčių varžovei. Čekijos tenisininkė 6:0, 6:2 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekusią rusę Anną Blinkovą ir pateko į trečią varžybų ratą.
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova / „Scanpix“/AP nuotr.

K.Pliskova dominavo „Margaret Court“ arenoje nuo pat mačo pradžios. Pasitelkusi galingus padavimus ir agresyvų žaidimą pirmą setą ji laimėjo vos po 25-ias minutes trukusios kovos.

Penktą vietą pasaulio reitinge užimanti čekė antrame sete pirmavo 4:0 ir atrodė, kad A.Blinkova pasirodymą „Australian Open“ turnyre baigs su dviem riestainiais. Tačiau 189-ą vietą pasaulio reitinge užimanti rusė sugebėjo laimėti du geimus.

„Esu laiminga. Galvoju, kad žaidžiau geriau už savo varžoves, – po mačo teigė K.Pliskova. – Šiandien buvo geresnis mačas nei pirmame rate. Džiaugiuosi, kad sugebėjau susitvarkyti per valandą. Trečias ratas bus tikrai daug sudėtingesnis. Žmonės kalba, kad aš galiu laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrą, bet mes neskubinkime įvykių. Nes tai bus dar tik trečio rato kova.“

K.Pliskova kitame etape kovos su Latvijos tenisininke Julija Ostapenko, kuri įveikė 31-ą pagal skirstymą rusę Juliją Putinsevą.

VIDEO: Karolinos Pliskovos spaudos konferencija po antros pergalės „Australian Open“ turnyre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius