Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 07

Ištraukti „Argentina Open“ burtai: Dar viena nelengva Rafaelio Nadalio pradžia

Rafaelis Nadalis Buenos Airėse gins savo 2015-ais metais iškovotą čempiono titulą. Ispanas anksti iškrito iš „Australian Open“, todėl pasiprašė vardinio kvietimo į turnyrą Argentinoje. Tai „ATP 250“ serijos čempionatas, kuris vyks ant Rafos mėgstamos grunto dangos.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis turnyras ketina būti vienas stipriausių jo gyvavimo istorijoje, nes jame dalyvaus net keturi pirmojo dvyliktuko tenisininkai: R.Nadalis, Davidas Ferreras, Jo-Wilfriedas Tsonga ir Johnas Isneris.

Grunto karaliaus laukia dar viena nelengva turnyro pradžia. Burtai lėmė, kad antrame etape jis susikaus su Juanu Monaco, kurį nugalėjo praėjusių metų „Argentina Open“ finale. Tiesa, argentinietis pusmetį gydėsi traumą, tačiau tai tik pakels šio tenisininko motyvaciją įrodyti savo vertę iš naujo.

Ketvirtfinalyje Rafos greičiausiai lauks Aleksandras Dolgopolovas, o pusfinalyje daugiausiai galimybių turi žaisti J.Isneris, Melburno skriaudikas Fernando Verdasco arba Dominicas Thiemas.

Pirmuosius du skirstymus šiame turnyre gavo R.Nadalis ir D.Ferreras, todėl didelė tikimybė, kad šio turnyro finale pamatysime tikrą ispanišką koridą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius