Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 04 20

Jokių problemų: Rafaelis Nadalis lengvai nugalėjo Alexanderį Zverevą

„Australian Open“ pirmenybėse Rafaelis Nadalis ir Alexanderis Zverevas žiūrovams padovanojo tikrą penkių setų trilerį, tačiau šį kartą Monte Karle Ispanijos tenisininkas nepasigailėjo savo varžovo. Grunto karaliumi vadinamas ispanas vos per valandą ir 14 minučių nugalėjo savo varžovą iš Vokietijos 6:1, 6:1.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis savo 2017 metų grunto sezoną pradėjo nelengva pergale prieš Kyle'ą Edmundą, tačiau panašu, kad mače su A.Zverevu ispanas jau žaidė visu pajėgumu. Jis laimėjo 80 proc. savo pirmųjų padavimų, o jam nė karto negrėsė „break point'as“.

Šį sezoną R.Nadalis žaidė net trijuose finaluose, tačiau taip titulo ir neiškovojo. Du kartus jis pralaimėjo Rogeriui Federeriui, o Akapulke nusileido Samui Querrey.

R.Nadalis Monte Karle siekia net dešimtojo savo trofėjaus, o šiais metais gina 2016-aisiais iškovotą titulą. Ispanijos tenisininkas 8 titulus paeiliui laimėjo 2005–2012 metais.

Dėl kelialapio į pusfinalį R.Nadalis susikaus su Jano-Lennardo Struffo ir Diego Schwartzmano poros nugalėtoju.

Į „Monte-Carlo Rolex Masters“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 102 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius