Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 27

Juanas Martinas del Potro sugrįžimą į Bazelį pažymėjo užtikrinta pergale

Po trejų metų pertraukos į Bazelį sugrįžusį argentinietį Juaną Martiną del Potro vietos sirgaliai pasitiko gausiomis ovacijomis. O jiem 42-oji pasaulio raketė atsidėkojo pačiu geriausiu būdu – 6:3, 6:4 užtikrintai nugalėdamas kvalifikaciją įveikusį olandą Robiną Haase.
Juanas Martinas del Potro
Juanas Martinas del Potro / „Scanpix“ nuotr.

Mažiau nei pusantros valandos trukusiame susitikime J.M. del Potro pasinaudojo visomis keturiomis „break point’o“ galimybėmis ir laimėjo beveik 60 proc. antrųjų savo padavimų.

VIDEO: Del Potro Advances In Basel 2016 Wednesday Highlights

Už pergalę pirmame „Swiss Indoors Basel“ turnyro etape Argentinos atstovui atiteko 45 ATP reitingo taškai ir beveik 23 tūkst. eurų. Antrame etape 42-oji pasaulio raketė susitiks su belgu Davidu Goffinu.

Po to, kai 2012 ir 2013 metais J.M. del Potro Bazelio turnyro finaluose dukart iš eilės nugalėjo Rogerį Federerį, 28-erių argentinietis dėl kairiojo riešo traumų čia nebežaidė.

„Šie metai yra ypatingi. Tiesiog stengiuosi pasimėgauti visais savo mačais, – po pergalės kalbėjo Delpo. – Su mano riešu viskas gerai. Pagrindinis mano šio sezono tikslas – jį baigti sveikam.“

Trečiadienį savo pasirodymą Bazelyje baigė geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis, kuris 7:6 (7:4), 6:7 (3:7), 3:6 krito prieš argentinietį Federico Delbonisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius