Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 28

Ketvirtadienį Miunchene giedra: Į ketvirtfinalį pateko Alexanderis Zverevas ir Davidas Goffinas

„BMW Open by FWU AG“ turnyro pradžią nuolat trukdęs juodas debesis, panašu, kad pasitraukė. Ketvirtadienį mačai vyksta be stabdymų, o į ketvirtfinalį pateko Davidas Goffinas ir Alexanderis Zverevas. Belgijos tenisininkas įveikė Victorą Estrellą, o vokietis nesunkiai susitvarkė su Čekijos atstovu Lukašu Rosolu.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Zverevas mače prieš L.Rosolą užtruko vos 69-as minutes, o dvikova baigėsi rezultatu 6:3, 6:4. Dvikovos nugalėtojas laimėjo visas savo padavimų serijas, o varžovą palaužė po vieną kartą per setą.

Šiame mače A.Zverevas savo padavimus žaidė fantastiškai. Vokietijos tenisininkas laimėjo net 97-is proc. savo pirmųjų padavimų, o taško nelaimėjo vos vieną kartą iš 32-ų pirmųjų bandymų.

49-a pasaulio raketė nė karto neturėjo gelbėtis nuo varžovo „break point'o“ galimybės bei atliko penkis neliečiamus padavimus.

Vokiečio varžovas stipriausiųjų aštuonete bus D.Goffinas. Jis pralaimėjo pirmąjį setą mače su V.Estrella, tačiau sugebėjo atsitiesti ir nugalėti rezultatu 5:7, 6:3, 6:2.

Šioje dvikovoje D.Goffinas jau nuo mačo pradžios sunkiai susitvarkė su savo padavimu, tačiau vėliau suėmė save į rankas ir sugebėjo iškovoti pergalę.

Ketvirtadienį iš „BMW Open by FWU AG“ netikėtai pasitraukė Gaelis Monfilsas, o jį pakeitęs 139-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Jozefas Kovalikas sugebėjo nugalėti aukščiau už save reitinge esantį Igorį Sijslingą rezultatu 6:3, 6:4.

Miuncheno turnyro ketvirtfinalyje taip pat pamatysime ir italą Fabio Fogninį. Jis per pusantros valandos nugalėjo 88-ą pasaulio raketę iš Kazachstano Michailą Kukuškiną.

„BMW Open by FWU AG“ ketvirtfinalių poros:

D.Goffinas (ATP-13) – A.Zverevas (ATP-49)

D.Thiemas (ATP-15) – I.Dodigas (ATP-75)

F.Fogninis (ATP-30) – J.Kovalikas (ATP-139)

„BMW Munich Open“ turnyras vyksta ant grunto dangos. Jo prizinį fondą sudaro 520 tūkst. eurų. Nugalėtojui atiteks 250 reitingo taškų bei 82-ų tūkst. eurų piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius