Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 25

Kosulio kamuojama Marija Šarapova laimėjo pirmą mačą Paryžiuje, bet sukėlė žiūrovų nepasitenkinimą

Viena geriausių pasaulio tenisininkių Marija Šarapova sėkmingai pradėjo čempionės titulo gynimą „Roland Garros“ turnyre. Rusijos tenisininkė pateko į antrą etapą.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Antroji pasaulio raketė gana lengvai nugalėjo varžovę iš Estijos Kaią Kanepi 6:2, 6:4. Įveikti estę M.Šarapovai nesutrukdė ir tai, kad rusės savijauta nebuvo pati geriausia. Prieš mačą M.Šarapova peršalo, ją kamavo kosulys.

M.Šarapova jau mačo pradžioje išsiveržė į priekį 3:0 ir turėjo gerą progą dar labiau padidinti skirtumą, tačiau K.Kanepi nepasidavė ir laimėjo du geimus iš eilės. Vis dėlto tada sekė trys iš eilės laimėti rusės geimai ir setas buvo užbaigtas.

Antrame sete M.Šarapova iššvaistė galimybę tašku laimėti visą mačą. Tačiau čia pat suklydo K.Kanepi. Jos dviguba klaida atvėrė rusei kelią į kitą etapą.

Tiesa, po mačo M.Šarapova supykdė žiūrovus ir buvo išlydėta nepasitenkinimo šūksniais, kai po pergalės kaip įprastai nesutiko korte atsakyti į kelis klausimus visiems susirinkusiems.

„Žinau, kad visi įprastai duoda interviu iškart po mačo. Tai normalu. Aš neieškau pasiteisinimų, tiesiog turiu daryti tai, ką darau” , – po mačo sakė M.Šarapova.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius