Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 17

„Kremliaus taurės“ burtai skyrė varžovą Ričardui Berankiui

Ištraukus Maskvoje vykstančio ATP 250 serijos turnyro burtus paaiškėjo, kad Ričardas Berankis pirmame rate kovos su Maleku Jaziriu. 109-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis Tuniso atstovas šiuo metu dar žaidžia Prancūzijoje ir pateko į „Challenger“ serijos turnyro pusfinalį.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Adamo Nurkiewicziaus nuotr.

R.Berankis ir M.Jaziris jau kartą buvo susitikę teniso aikštėje. Praėjusiais metais varžybose ant žolės pergalę iškovojo 31-erių metų Tuniso žaidėjas. 

R.Berankis šią savaitę taip pat žaidė „Challenger“ serijos turnyre Taškente ir du kartus buvo per tašką nuo finalo.

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 20 reitingo taškų, o dėl patekimo į ketvirtfinalį teks kovoti su šeštu pagal skirstymą Borna Čoričiumi arba vardinį kvietimą turnyre dalyvauti gavusiu Jevgenijumi Donskojumi.

„Scanpix“ nuotr./Šamilis Tarpiščevas ir Marinas Čiličius
„Scanpix“ nuotr./Šamilis Tarpiščevas ir Marinas Čiličius

Pirmu pagal skirstymą Maskvos turnyre tapo Marinas Čiličius. 12-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Kroatijos tenisininkas varžybas pradės nuo antro rato. M.Čiličius gins čempiono titulą.

Antru pagal skirstymą tapo ispanas Roberto Bautista Agutas. Ispanijos tenisininkas praėjusiais metais šio turnyro ketvirtfinalyje nugalėjo R.Berankį ir nužygiavo iki finalo. 

„Kremliaus taurės“ čempionas gaus 250 reitingo taškų ir 127 tūkstančių dolerių premiją. Varžybos prasidės pirmadienį. Visą turnyro lentelę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius