Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 02

Laurynas Grigelis atsisakė trenerio paslaugų

Prasta sezono pradžia Lauryną Grigelį privertė imtis kardinalių permainų. Antroji Lietuvos raketė portalui doublefault.lt atskleidė, jog prieš kelias dienas išsiskyrė su treneriu Giuseppe Menga.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Saulius Jankauskas

L.Grigelis ir G.Menga kartu dirbo šešerius metus. Per šį laikotarpį 24-erių metų Lietuvos tenisininkas iškovojo 13 „Futures“ serijos titulų ir vieną kartą triumfavo „Challenger“ turnyre Kalifornijoje.

Vis dėlto 2016 m. sezono startas L.Grigeliui nebuvo vienas iš geriausių. Šiemet 352-oji pasaulio raketė iškovojo vos septynias pergales ir patyrė dešimt nesėkmių, iš kurių kelios buvo žaidžiant su gerokai žemiau ATP reitinge esančiais tenisininkais.

„Taip, prieš kelias dienas sutarėme baigti bendradarbiavimą su Beppe Menga, – doublefault.lt atskleidė lietuvis. – Kartu buvome šešerius metus. Jaučiu, kad mūsų bendradarbiavimas išsisėmė. Man labai reikia naujo požiūrio į mano žaidimą, tam tikros naujos motyvacijos. Su Beppe išsiskyrėme labai gražiai, jis sakė, kad, jei reikės, jis bet kada padės man savo patarimais ir pastebėjimais.“

Per kitas dvi savaites L.Grigelis dalyvaus dviejuose „Futures“ turnyruose Rumunijoje. Juose dalyvauti ketina ir trečioji Lietuvos raketė Lukas Mugevičius.

Pernai 24-erių metų L.Grigeliui turas buvo gan sėkmingas. Lietuvis dažnai nukeliaudavo iki „Futures“ turnyrų finalų, iš kurių dviejuose triumfavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius